Jump to content
Annons

isotone

Medlem
  • Antal inlägg

    216
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Uppsala
  1. isotone

    Midi-strul

    Tack alla rara! 😉 Ska genast kolla när jag kommer hem.
  2. isotone

    Midi-strul

    Hej, lite hjälp här vore trevligt. 😄 Har börjat pyssla med midi nyligen och har upptäckt nåt störande; Jag har ett instrumentspår med EZDrummer på och jag spelar in baskagge och virvel med mitt klav. Sen vill jag spela in hihat men då spelar jag såklart över kaggen och virveln. Kan man inte bara uppdatera midispåret eller låsa vissa "tangenter" så dessa inte spelas över, om nån förstår vad jag menar? Skulle bli väldigt tacksam om någon har en bra lösning. L
  3. Tackar! Jag ställde om min musik-boot så den bara kör med Eng layout och har varit problemfri sen dess. Fast fönsterbyte ligger inte alls på ctrl + = för mig, den ligger på ctrl + ´/` Mucho skummo!
  4. Hallå! Jag har ett störande problem. Jag kör ett engelskt Win XP men med svenskt språk och svensk keyboard layout som förval. När jag jobbar i en PT session kan helt plötsligt mitt förval av språk ändras från svenska till engelska och flera kortkommandon hamnar på andra ställen. Byter jag bara tillbaks till SV nere på min language bar funkar det igen. Det är minst sagt störande. Det här är mina största problem när detta händer: I SV-läge: Byta mellan mix och edit-fönster = ctrl + +/? Vandra med markören upp och ner mellan spår = Upp: P Ner: ¨/^/~ I EN-läge: Byta mellan mix och edit-fönster = har inte hittat det Vandra med markören upp och ner mellan spår = Upp: P Ner: Ö Vet nån hur jag kan göra för att det ska stanna i det ena eller andra? Jag kör PT LE 7.3 på PC. Mitt OS är Win XP SP2 Eng. MYCKET tacksam för svar!
  5. Egna åsikter och meningar kommer folk med hela tiden utan att det blir uppror. Men personangrepp, namnkallande och otrevlig ton är en helt annan sak. Sånt har tyvärr Florian ägnat sig åt i många trådar och det är därför de flesta seriösa forummedlemmar har en låg toleransnivå för honom.
  6. Den här var äckligt enkel. Som jag påpekade i Olsbergs test. Brusigt och distat på övehäng avslöjar.
  7. Där ser man! Utan att läsa vad andra tyckte och utan att spektumanalysera. Det flesta valde rätt för att det faktiskt hördes skillnad, även om den inte var stor. Men brusiga cymbaler brukar ofta avslöja att det är en MP3:a.
  8. Jag röstade på 1:an. Fick för mig att den lät brusigare i cymbalen. Men stor skillnad var det definitivt inte. Det var svårt.
  9. isotone

    EZ Drummer RTAS Beta

    Nappade på Toontracks utskick idag, de söker betatestare för RTAS-versionen av EZ Drummer. Har kört pluggen genom FXpansions adapter vilket har funkat OK. Ska nu bli riktigt intressant att prova RTAS-versionen.
  10. Det där med codecs är knöligt tycker jag. Ibland stöter man tex. på nån avi-fil som spelaren vägrar spela pga att codec fattas. Vilka ska man ha om man ska kunna se/höra på precis allt? Och finns alla dessa gratis?
  11. Huh? Den sparar ju ljudet precis som det är fast kallar ljudfilen för wav. Det ska varken bli bättre eller sämre än ursprungsfilen utan exakt detsamma. Se till att du har rätt codecs, öppna videofilen och välj Save Wav. /Majken Tack Majken, du har så rätt så! När jag testade andra gången funkade det lysande. Första gången blev det knas och jag fick en massa felmeddelanden. Men nu jäklar ska det samplas! 😳
×
×
  • Skapa ny...