Jump to content
Annons

Calle H

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  1. Jag förstår ingenting... Man får inte be om tips? Inget svar om erfarenheter av Liquid Mix heller? Jaja tack i vilket fall!
  2. Jag har inte försökt komma runt något. Jag ville bara ha tips! Ser inte det konstruktiva i den anklagelsen. Detta var dock utmärkt såklart 🙂 !
  3. Jag blir bara ledsen av att läsa det ni skrivit nu...bara tråkigt.. Jag vill tacka alla Andra musiker som gett konstruktiv kritik för hemsidan! Jag är ingen webbdesigner och all hjälp är välkommen!! Lycka till med musiken! MVH Calle
  4. Kul att du gillar grejerna. Det blev faktiskt bättre än jag trodde! API prempsen skämmer ut mina Presonus Digimax vilka inte är dåliga preamps! SSL kompressorn är perfekt på trumöverhäng och som "Glue"-kompressor på mixar. Inget mer byggprojekt på G, kan inte komma på något jag behöver ☺️ Både i hårdvara-klon form och genom Liquid Mix-Emulering. Någon som har erfarenhet av Liquid Mix förresten? Sålde mina två UAD när jag prövat den. Säljs inte längre..men är verkligen grymt bra! Liquid Mix är svårare att lära sig att använda rätt än vanliga pluggar eller UAD då allt har samma GUI. Detta gör dock att jag använder öronen istället för ögonen när jag mixar, bara bättre alltså 😛
  5. Det är just som du säger Focusrite Liquid Mix emulationerna jag refererar till Universal Audio, Neve och Manley. Resterande är del av den resterande utrustningslistan. Klonerna har jag byggt med mina egna händer. SLL är byggd efter Gyraf Audio's specar och API'n på den gamla (nu tyvärr icke existerande) fantastiska DYI forumet "prodigy-pro.com" där orginal specarna fanns. API klonen var väldigt rosad och populär. Jag har även 2 stycken Gyraf G7 mikrofoner med Tesla rör och Dale Ulan M7 membran jag också byggt 🙂! Jag provade ram först men jag gillade inte alls det. Det blev alldeles för mycket som ett skarpt pussel, så där går vår smak isär 😛 Har funderat på att fixa nya foton, kanske är något att fundera på! Apropå betalningen så håller jag helt med dig. "Betalning kontant på plats" har jag tyvärr där av bitter erfarenhet. Musiker har visat sig inte alltid vara helt ärliga och därför vill jag förtydliga att betalning sker i samband med nyttjandet av studions tjänster. Loggorna struntar jag i, klagar de så tar jag bort dem. Tycker det är ett bra sätt att visualisera vad som ges tillgång till, tror inte det blir något problem. Tack för konstruktiv feedback 🙂!
  6. Tack 🙂!! Jasså? Va synd? Vad hände när du klickade på länkarna? Hur länge lät du det ladda 🙁? Jag håller med dig! Jag har letat efter en snygg sådan som inte kräver flash eller något annat extra så att alla kan lyssna utan problem. Några tips 🙂?? Kul att du gillade hemsidan 😄! Tack så mycket 🙂! I mixen så är det ungefär 50% originalljud som är mixat med mest Focusrite Liquid Mix, Slate Digital The Virtual Console Collection, Virtual Tape Machines, PSP Vintage Warmer, QuikQuak UpStereo, Softube FET Compressor samt min SLL XLogic G Series Compressor Klon på överhängen tillsammans med 50% trigg på trummorna. Va glad jag blir 🥰 ! Jag hade svårt att bestämma vilka färger som skulle passa på en musikstudio-hemsida. Många jag tittade på var mörka eller alldeles för vanliga..så jag prövade med det här. Synd att du inte gillade det, hoppas inte alla tycker samma? Jag gillar det i varje fall 🙂! Mer feedback 🙂? Jag tänkte precis lägga upp ett ljudexempel på Mastering gjord i studion för de som är intresserade.
  7. Hej alla musiker där ute! Jag satt precis i helgen och uppdaterade min studio hemsida med ny information och nya ljudklipp. Vad tycks? Jag tar gärna emot konstruktiv feedback! Min studio heter Studio24 och adressen dit är: www.studio24.nu Tack på förhand 🙂! MVH Calle
  8. Låter ju grymt! har du haft några problem med clicks/pops osv? Sett några som klagat på deras WDM rutiner?
  9. Hej! Jag funderar på att bygga en HTPC för HiFi bruk och funderar på att använda ett 1212M. Frågan är, fungerar det till Windows och Spotify? Hur fungerar 1212M's drivrutiner med Windows och Spotify? Några erfarenheter 🙂 ? Här är min nuvarande uppsättning av HTPC'n: http://www.prisjakt.nu/list.php?l=2038580&view=m
  10. Hej Carabus! Kontrollera att själva mjukvaruinstalleringen för ditt EMU 0404 kort har gått enligt manualen. Dvs: Först sätter du in PCI-kortet ->installerar via installeringsguiden på CD-skivan ->först därefter låter windows hårdvaruinstalleringsguide söka automatiskt efter drivrutinerna för ditt 0404. Har du några andra ljudkort interna/externa så rekomenderas alltid en avinstallation av dessa för att minimera konflikter i windows. Under ljud och spelenheter i kontrollpanelen så ska ditt EMU 0404 vara valt både som utgång och ingång, annars har du inte sagt till din dator att skicka allt ljud till ditt nya 0404 ljudkort. Manualen för 0404 är på hela 114 sidor, där kan du hitta allt du vill veta om kortet och dess möjligheter 😉! Lyckat till 🙂 !
  11. Calle H

    Aldrig stabilt!

    Hej "Alfonz"! Kontakta oss på Luthman (det är vi som är din support utifall du stöter på frågetecken med din Frostburk) så kan vi säkert hjälpa till 😆! Låt oss inte spåra ur den här tråden till en PC vs MAC tråd, det är ingen intresserad av. Ta det lugnt!
×
×
  • Skapa ny...