Jump to content
Annons

AssOwL™

Medlem
  • Antal inlägg

    175
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om AssOwL™

  • Födelsedag 1966-06-08

Om mig

  1. Eftersom ett hyggligt grafikkort kostar 400 spänn utan att det snor ditt ramminne, så tycker jag att det är onödigt att välja ett sånt... men det är ju min åsikt... det klarar nog det där eventuella golfspelet bättre oxå. Om du väljer ett grafikkort som tar av ramminnet, se till att det finns att ta av bara...
  2. Är det i signaturen du vill ha länkarna? Gå då till kontrollpanelen/medlemsprofil/redigera signatur. Om du INTE vill att det är webbadressen/länken som syns fast det är en länk, utan t.ex. "Min Superba Hemsida", så ska du skriva så här: [url=http://www.dinhemsida.se]Min Superba Hemsida[/url] Nu kommer bara Min Superba Hemsida att synas i din signatur, och om nån klickar på den så kommer dom att komma till din hemsida eller den länk som du lagt in i koden. Det går även att göra så i dina inlägg.
  3. Kom på att jag har SFZ från rgc:audio. Det kanske är nåt för dig? Kolla här. Det är gratis. Det finns en plus-version som kostar oxå.
  4. Har inte hållit på med sondfonts, men vet ju att windows inbyggda är ju inte så roliga att lyssna på... Det första jag tänker på är väl att ha ett sondblaster installerat, och ställa in så att det tar alla midi-ljud. Det kan ju uppstå konflikter om man har otur, men det fungerar för mig.
  5. Nej det behöver jag nog inte, letade fram det billigaste Asus-kortet, samma tillverkare som moderkortet. Men det kanske tar för mycket kraft? Har du tips på något annat? /E. Problemet med det grafik-kortet du har tittat på och många andra billiga kort, samt de grafik-kort som är inbyggda på moderkortet (vanligast på bärbara), är att de tar minne från ditt ram. Det du valt har t ex 128 Mb inbyggt minne, men det kan använda 512 Mb, och det genom att sno från ditt ram-minne. Då måste du köpa mer ram-minne för att kompensera, plus att det blir en extra funktion som kan krångla med ljud... Jag skulle hellre lägga till en femtiolapp och köpa det här. Det har 256 Mb, men av specen så ser det inte ut som om det ska sno nåt minne av ditt ram. Det har passiv kylning, så det är ingen bullrande fläkt på det. Resten ser ok ut. Lycka till.
  6. Nu har de lagt upp mer info. och skärmdumpar för den som vill se/läsa. cakewalk.com
  7. Vad ska du med en stylist till? Det finns ju Photoshop! 😊
  8. AssOwL™

    The Ulmtiate Hit

    Har du nåt ljudexempel så att vi får höra det ultimata beatet o.s.v.?
  9. Ljudkortet har ju oxå en inverkan, så om du bara kör t.ex. det som är inbyggt på moderkortet, så kommer du att märka en kraftig skillnad när du köper ett "riktigt" ljudkort. Du behöver inte vara orolig för processorn så länge den inte blir överhettad. Jag har inte märkt nån större värmeökning på min, och jag kör bara med original fläkten. Om du överklockar, så måste du vara försiktig oavsett hur du gör, samt köra med en bättre fläkt eller annan kylning.
  10. Det är bättre att du hjälper nån, t.ex. i den här tråden där killen använder FL och vill göra en hit...
  11. Tycker du att det är mycket snabbare, eller är det bara hårfint? Med andra ord, är det värt det att lägga de extra pengarna på en 10000 rpm disk tycker du?
  12. Det beror oxå lite på vad du gör i Cubase oxå. Använder du mest virtuella synthar? Spelar du in audio mest? T.ex VST och VSTi tar mycket på processorn och om du använder samplare så går det åt mycket ram.
  13. Nemas problemas... 🙁 Sitter och lyssnar nu. Det låter bra.
  14. Man använder väl timecode för att synka bild och ljud, så det kan vara en ganska viktig funktion beroende på hur ni ska göra.
×
×
  • Skapa ny...