Jump to content
Annons

Alakangas

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Alakangas

  • Födelsedag 1983-03-22

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Boden
  1. Dem är grymma nå jävulskt. Lätt det bästa man har lyssnat på under hela 2011.
  2. Alakangas

    CME Matrix K

    Jag hade ett matrix K firewire, och rekomenderar det INTE. Dålig ljudkvalité, kasst headroom and so on.. Brus, dist och bludder var vardagsmat. Nä, köp något vettigare. Okej, kan du rekomendera något annat som inte är allt för dyrt? Jag har haft ett Presonus Inspire en sväng, det är helt ok! Du får två mikpreamps och två lineingångar. Luthman har tydligen precis sänkt priset till 1495,- vilket jag tycker det är värt. Matrix K ligger ju på 1395,- så jag skulle definitivt kika på Inspirekortet! 4sound
  3. Alakangas

    CME Matrix K

    Jag hade ett matrix K firewire, och rekomenderar det INTE. Dålig ljudkvalité, kasst headroom and so on.. Brus, dist och bludder var vardagsmat. Nä, köp något vettigare.
  4. Jag kör M-audio DX4 (1395,-), dom är helt ok om man inte ska dunka på alltför mycket!
  5. Jag kör på ett par HS80m, och jag är riktigt nöjd än så länge! Bra inställningsmöjligheter och mjukt ljud utan att det låter luddigt. Vill man safta på volymen, så hänger dom med tills rutorna krackelerar! 😛
  6. Alakangas

    -

    - Westblom___I_Wish.mp3
  7. Jobbar som kommunikatör på Silentium Contact AB, telefonförsäljare mao... det suger något enormt, och kasst betalt. Sen jobbar jag som producent/ljudtekniker vid sidan om. Även liveljudteknikerjobb brukar jag få några i månaden, beroende på säsong. Man lever ju inte fett på pengarna iallafall, kan ju dock vara för att man har en 45kg Rottweiler-tik som käkar en hel del mat plus inventarier..
  8. Tack för berömmet om riffen, det är jag som skrivit den! =) Trummorna låter anus eftersom jag har slaskmixat låten i all hast igårkväll. Ska sätta mig ner och mixa om den nu. Angående bandnamnet så har du naturligvis rätt, jag var slitnast när jag skrev. (ja he het slitnast om man komm borti lappland!)
  9. Alakangas

    -

    - stress.mp3
  10. Alakangas

    -

    - Bloodstained___Silence__instrumental_promo_.mp3
  11. Personligen tycker jag att dom renare produktionerna är klart tilltalande! Visst, en schysst gammal dänga med det klassiska mjuka analoga soundet kan vara hur mysigt som helst.. Men får jag välja så väljer jag det nya "cleana" soundet utan att tveka.
×
×
  • Skapa ny...