Jump to content
Annons

strobanik

Medlem
  • Antal inlägg

    59
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ok, inser efter att ha hittat en gammal manual från SH-5 att vco cont och vcf cont bara är ingångar från enkla pedaler.
  2. Tack, AXON AX 50 verkar ju perfekt. Kluriga delen kvar, att få midin att prata med SH3A:n..
  3. Jag vill spela på min gamla Roland SH-3A med min gitarr... Eftersom tekniken är så härlig i sin framfart så tänkte jag att det kanske är möjligt idag? Skulle vara fantastiskt om någon i det här forumet har nån idé om hur det här skulle kunna göras. Jag har googlat lite, och hittat grejer så att man kan installera midi i synten, men dels kan jag inte elektronik och dels så vill jag inte löda eller borra i stackarn. Så det som skulle vara absolut bäst vore om det fanns en burk som gör miditoner av gitarrtonerna, och sen en till burk som gör VC (?) av midi, som synten kan förstå. För visst är det så att det går att styra den via ingångarna VCO CONT eller VCF CONT? Tacksam för all hjälp jag kan få. /Niklas
  4. tack för alla tips! jag tog bussen till DLX music vid fridhemsplan, dom hade ett par kvar sedan innan prishöjningen, och så fick jag lite rabatt, så gjorde en bra affär ändå.. Skönt att kunna köpa grejer lokalt.. ! men tack för hjälpen!
  5. Håller på att leta efter Genelec 8030, och dom säljer ett par för 9900 spänn, alltså ungefär 3.300 kr billigare än tex jam. Någon som har erfarenhet av dom? Är det dumt att köpa saker från Norge, tillkommer det tull och sånt? Enligt sidan är det inkl moms.. http://www.sound1.no/index.html?http&&...sp?Serie_ID=732 Eller är det någon som har något övrigt tips på var jag kan hitta 8030:or billigt? (förutom thomann, där ett par kostade 11.000, billigt det med) Tackars
  6. nja, nästan, det är Ringo Starr utklädd till zappa, från filmen 200 motels. 🙂
  7. http://open.spotify.com/album/4bcSo9jlTGaBToaNhKqqU5 Rymdrock från Stockholm, Introduction!
  8. kolla in stage research program SFX, det kostar pengar men jag tror det finns demoversioner att köra. för mac (och kanske win) finns ett grymt bra program som heter qlab, och det är gratis.
  9. Ah, så grymt bra musik. Hippiegrunge med skräckinfluenser. Riktigt riktigt bra. Videon var helskön den med. Inga spelningar snart? tack! inga spelningar bokade framöver, vi ligger på halvtakt ett tag. men kul att ni gillade det, och tyckte hippiegrunge med skräck var en fin kategori.
  10. hej! jag har stråkmaskinen Jen Superstringer i min ägo, som jag inte spelat på många år, pga att tonen D är död. jag skulle behöva komma i kontakt med någon som kan få D:en att fungera igen, om det ens är möjligt. En bild på den som jag hittade på internet: http://fr.audiofanzine.com/commun/window.p...2F9%2F19290.jpg /niklas
  11. tack, vad kul att du gillade den.. här är en annan video vi gjorde, allt är taget i en tagning och tog knappa 3 timmar.
  12. Den här videon satte jag ihop för ett par år sedan, lite lerfigurer och en dag i replokalen.
×
×
  • Skapa ny...