Jump to content
Annons

Directorscut

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Directorscut

  • Födelsedag 1988-06-20

Om mig

  • Stad/plats
    Upplands väsby - Sthlm
  • Intressen
    Gnetar ihop synth/pop/electronica/Nintendo blip-blop under namnet Directors Cut. Samlar helt sonika på synthar och börjar få ihop en nätt liten samling ;)
  • Hemsida

Socialt

  • Skype
    erik.mikael.johansson@gmail.co
  1. Helloj.! Behöver akut hjälp, hur säger man lättast "2 upp mickade Congas" på engelska.? 🥰 MVH //Erik
  2. Tänkte bara kika om det är någon som har pejl på om det finns nån bra samplingsplatta med ethno/arabian/djungle/midle-east slagverk och vars man kan hitta den osv.? //E
  3. Litet tillägg (kanske är lite sent nu men wtf...!) Spänningen en sampler/CDspelare/synth mäts i Volt, mendans spänningen från en skivspelare/mikrofon mäts i millivolt. Det är altså ca 1000 ggrs skilland och därför kan man lätt bränna phono steget om man matar in en sampler där... Men det brukar funka om du har på absolut lägsta output volym som går från samplern..! =)
  4. Tjenare..! Tänkte bara lite snabt kolla om någon har erfarenhet om/hur man synkar upp två laptops med live..? //Erik
  5. Och sen att tänka på om det är Vinyl du faktiskt är ute efter så är ju direktdrift att föredra framför remdrift =)
  6. Kika i helpen....där brukar man få bra mä svar....iaf jag =P
  7. Mjooo fan...! Fila till trum soundet....Virveln å kaggen är väll sådär... 😄 Annars så, låten är bra annars =)
  8. Nääääeh strunta i master för fasen! Säger du att det är mastrat kommer folk tro på det 😉 Det här var ju så bra så man vet ju snart inte vad man heter!
  9. Tjenare tjenare! Äntligen har hemsidan kommit från Webbbyrån! http://www.directorscut.se/ Gjord av min goda vän Ricco på Chameleon Designs(rickard.frantzen@mystream.se om ni vill honom nåt) Släng ner en rad vad ni tycker vettja, både om musiken som än så länge ligger uppe eller på sidan eller vad som helst som ni tycker är bra eller döligt 😆 Over 'n out då!
  10. Jamen tackar så mycket vettja
  11. Tjänare tjänare! Vet inte om det här är rätt kategori för det här men ger det en shot! Är det nån som har erfarenhet eller bara allmänt tips på hur man gör för att komma i kontakt med personer att "sälja" sin musik till? Jag menar då alltså reklamfilmer, hemsidor eller lite vad som helst som kan behöva lite sjyst ljudläggning. Har inte tänkt mig nån spec kategori, utan bara litt allmänt Ser fett fram emot svar!
  12. Eftersom du säger att det låter samma i lurarna från bäda ställerna så är det helt klart dina dator högtalare det är fel på! Det gäller att du har ett så rakt och ofärgat ljud som möjligt när du gör musiken (helst ett par studio monitorer, men palla pröjsa 😄) Så se till så att du som sagt inte har massa knasig Eq utanför själva Fl 😛
  13. Allmänt Sawtooth ljud är ju rätt mye Trance! 😄
  14. Thanks mate, tervligt initiativ att bjuda på tips sådär helt spontant! 😄
  15. Ett litet sånt där major tips är att man inte ska bli rädd för att det tar kanske några timmar att få till ett sjyst ljud! Pilla, lyssna, mecka, lyssna, pilla. Att saker och ting tar tid att få till är bara bra, för då har man full koll på vad man har gjort och kan på så sätt ändra på små detaljer i ljudet om man vill det!
×
×
  • Skapa ny...