Jump to content
Annons

Sdhoirm

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Sdhoirm

  • Födelsedag 1984-01-26

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Barkarbystaden
  1. Namn: Jonas Gustafsson Bor: Precis inflyttad i Stockholm Instrument: Gitarr (el och akustisk), elbas, eltrummor (nerpackade just nu efter flytten), lite keyboard och sång/stämmor samt arr. Inspelningsmöjligheter: *Hemmastudio med Cubase 5 och en massa instrument, mickar, kablar, och annat skit 😛 *Gitarr genom POD HD/POD 2/ möjlighet till att micka upp en Laneyhalvstack (VH100R) och en Peavey kombo (Bandit 112II), men gör det helst inte i lägenheten 😉. *Elbas genom XENYX-preamps vidare till pluggar. Alternativt POD HD *Keyboard (korg triton studio 76) Stil: Är främst inriktad på rock/hårdrock/pop rock men är öppen för det mesta. Söker: I dagsläget främst trummis(ar) med inspelningsmöjlighet, men även folk som gör helt andra grejer (sång, gitarr, bas, keys osv) för att utöka kontaktnät och för sammarbete i framtiden 🙂 Lyssna: Håller just nu på med ett (kasst) demo och lägger upp låtar vartefter här:
  2. Det bidde en ny, matchande bas till en av gitarrerna 🙂
  3. Sdhoirm

    Kabelhjälp

    Du har troligtvis fixat det nu, men till mina gamla monitorer som hade likadan input som dina löste jag det genom att köpa en adapter med xlr hane i båda ändar och använda vanlig xlr (mick kabel)
  4. Nu har han väl redan fyllt år gissar jag. Annars har jag ett roland td-6 med extra pad tillsalu 🙂
  5. Td-4 modulen har två utgångar på baksidan (motsatt sida som displayen) d.v.s för att koppla i stereo När jag hade mina TD4-k2 kopplade jag en kabel från vardera utgång till en stereokanal i mitt mixerbord, som i sin tur går från main out till ljudkortet. Du KAN även koppla i mono genom att enbart dra en kabel från left (om jag inte missminner mig, kolla, det är uppmärkt) till en kanal i mixer/ljudkort. Men att koppla mono är inget JAG skulle gjort, du har full stereobild om du kopplar stereo 🙂
  6. Det finns inställningar för sensitivity i modulen som fixar den biffen 😉 (har själv en td4k2, så det bör väl vara samma modul?)
  7. disgrace_of_holler@hotmail.com (om du har kvar fortfarande vill säga 😉 )
  8. Jag har ett Mapex Saturn i galaxy blue burst tillsalu om du är intresserad? Det handlar alltså om ett shellpack i storlekarna 20", 10", 12" och 14". Men jag kan även tänka mig att slänga med en enklare virvel på köpet. Hade tänkt mig runt 8000:- Har även andra grejer om intresse finns (cymbaler, stativ, dubbelpedal m.m, m.m)
  9. Inte riktigt så jag menade, jag menade att om ni kan tänka er att ta det till en högre nivå, inte flytta fram det i framtiden. Och med det menar jag då att vi träffas och spelar som ett vanligt band 😉
  10. Jag kan tänka mig att haka på om ni tar detta lite längre. Är trummis, kan fixa basist, har replokal i Katrineholm.
  11. Inte för att jag har nånting att tillföra till tråden. Men väldigt spännande tråd det här
  12. Jasså? Berätta mer? 😏 TZ och android: Tack för tipsen, ska leta... 😄 hehe ja som sagt, jag bor i Vingåker som ligger runt 34 miljarder mil från Göteborg (lite överdrivet kanske:P) men annars spelar ju inte musikstilen någon större roll för min del, det är skapandet och framförandet som är viktigt för mig (kan låta konstigt jag vet) Sen, är jag ju en gitarrist och sångare med både akustisk (mickat) och elgura med gitarr rigg (halvstack) .. (har även basrigg halvstack:)) Ja, hm.. har glömt vad det är jag snackar om, måste hämta mer kaffe så jag kommer upp i varv igen:)....... hm... ja men det var lite om mig själv... värt att nämnas är väl också att mina sång/gitarr influenser går mot, Blink, nirvana, winnerbäck, staind, green day, hehe kommer inte på mer, men jag lirar allt (utom klassiskt:P)
  13. Hm.. karlstad, tre timmar härifrån:/ annars hade jag gärna hakat.
  14. hehe det mesta stämde väl in på mig, förutom staden då:/
  15. Soxic: Bra låtar, inte så mycket att tillägga, bara att det är väldigt bra:D Och en fråga;) var bor du? har du band osv?🙂 (två frågor)
×
×
  • Skapa ny...