Jump to content

Sdhoirm

Medlem
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Sdhoirm

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 01/26/1984

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Barkarbystaden
 1. Namn: Jonas Gustafsson Bor: Precis inflyttad i Stockholm Instrument: Gitarr (el och akustisk), elbas, eltrummor (nerpackade just nu efter flytten), lite keyboard och sång/stämmor samt arr. Inspelningsmöjligheter: *Hemmastudio med Cubase 5 och en massa instrument, mickar, kablar, och annat skit *Gitarr genom POD HD/POD 2/ möjlighet till att micka upp en Laneyhalvstack (VH100R) och en Peavey kombo (Bandit 112II), men gör det helst inte i lägenheten . *Elbas genom XENYX-preamps vidare till pluggar. Alternativt POD HD *Keyboard (korg triton studio 76) Stil: Är främst inriktad på rock/hårdrock/pop rock men är öppen för det mesta. Söker: I dagsläget främst trummis(ar) med inspelningsmöjlighet, men även folk som gör helt andra grejer (sång, gitarr, bas, keys osv) för att utöka kontaktnät och för sammarbete i framtiden Lyssna: Håller just nu på med ett (kasst) demo och lägger upp låtar vartefter här:
 2. Det bidde en ny, matchande bas till en av gitarrerna
 3. Du har troligtvis fixat det nu, men till mina gamla monitorer som hade likadan input som dina löste jag det genom att köpa en adapter med xlr hane i båda ändar och använda vanlig xlr (mick kabel)
 4. Nu har han väl redan fyllt år gissar jag. Annars har jag ett roland td-6 med extra pad tillsalu
 5. Td-4 modulen har två utgångar på baksidan (motsatt sida som displayen) d.v.s för att koppla i stereo När jag hade mina TD4-k2 kopplade jag en kabel från vardera utgång till en stereokanal i mitt mixerbord, som i sin tur går från main out till ljudkortet. Du KAN även koppla i mono genom att enbart dra en kabel från left (om jag inte missminner mig, kolla, det är uppmärkt) till en kanal i mixer/ljudkort. Men att koppla mono är inget JAG skulle gjort, du har full stereobild om du kopplar stereo
 6. Det finns inställningar för sensitivity i modulen som fixar den biffen (har själv en td4k2, så det bör väl vara samma modul?)
 7. Vi är ett band från Katrineholm som spelar någon blandning mellan rock/punkrock/singer-songwriter/rockballader aktigt. Vi är i dagsläget en elgitarrist/sångare (jag), en ak.gitarrist/sångare, en basist, en trummis och en pianist. Men behöver en elgitarrist (ak kan förekomma) till som kan kompa där det behövs men som inte bangar för att lägga ett riff eller solo här och där. Du behöver inte vara världsbäst på gura, men som sagt; enklare solon bör du behärska Egen utrustning är givetvis ett krav. Vi är f.ö i åldrarna 19-29 år, din ålder spelar inte jättestor roll så länge du är över 18. Vårat mål är att bli så tighta som möjligt och komma ut och spela. (har två privata spelningar uppbokade i sommar) Vi har tillgång till inspelning i replokalen (10ch) och även i studios runt om i sörmland. Vi har en enklare demo ute som jag och han som spelar ak.gitarr spelade in i min lägenhet innan vi hade replokalen (dock samma utrustning) Den finns att lyssna/ladda ner på www.tribalsun.net Tveka inte att höra av dig. Du kan kontakta mig antingen här på sidan eller jonas [at] tribalsun.net / Jonas
 8. Jag har ett Mapex Saturn i galaxy blue burst tillsalu om du är intresserad? Det handlar alltså om ett shellpack i storlekarna 20", 10", 12" och 14". Men jag kan även tänka mig att slänga med en enklare virvel på köpet. Hade tänkt mig runt 8000:- Har även andra grejer om intresse finns (cymbaler, stativ, dubbelpedal m.m, m.m)
 9. Medlemmar sökes till nystartat metalband i Katrineholm. Det vi främst hade tänkt spela är någon form av Nu-Metal/Metalcore, men det kan även förekomma influenser från andra stilar. Det vi söker i dagsläget är: Sångare: Du/ni ska behärska både cleant och growl, scream eller fry. (kan du spela kompgitarr så är det ett plus) Alternativt 2 sångare; sångare 1 ska då behärska minst cleant, och sångare 2 minst growl, scream eller fry. Gitarrist(er): Komp samt lead är det som sökes. Keyboardist: Du ska veta vad tonerna heter samt var dom sitter på en keyboard (inte jätteinvecklade saker m.a.o) Basist: Du ska kunna spela bas (haha) Det som finnes är en trummis, PA samt replokal på Inferno i Katrineholm. Kontakta Jonas: disgrace_of_holler@hotmail.com
 10. Inte riktigt så jag menade, jag menade att om ni kan tänka er att ta det till en högre nivå, inte flytta fram det i framtiden. Och med det menar jag då att vi träffas och spelar som ett vanligt band
 11. Jag kan tänka mig att haka på om ni tar detta lite längre. Är trummis, kan fixa basist, har replokal i Katrineholm.
 12. Inte för att jag har nånting att tillföra till tråden. Men väldigt spännande tråd det här
 13. Jasså? Berätta mer? TZ och android: Tack för tipsen, ska leta... hehe ja som sagt, jag bor i Vingåker som ligger runt 34 miljarder mil från Göteborg (lite överdrivet kanske:P) men annars spelar ju inte musikstilen någon större roll för min del, det är skapandet och framförandet som är viktigt för mig (kan låta konstigt jag vet) Sen, är jag ju en gitarrist och sångare med både akustisk (mickat) och elgura med gitarr rigg (halvstack) .. (har även basrigg halvstack:)) Ja, hm.. har glömt vad det är jag snackar om, måste hämta mer kaffe så jag kommer upp i varv igen:)....... hm... ja men det var lite om mig själv... värt att nämnas är väl också att mina sång/gitarr influenser går mot, Blink, nirvana, winnerbäck, staind, green day, hehe kommer inte på mer, men jag lirar allt (utom klassiskt:P)
 14. Hm.. karlstad, tre timmar härifrån:/ annars hade jag gärna hakat.
 15. hehe det mesta stämde väl in på mig, förutom staden då:/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.