Jump to content

plank2

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by plank2

 1. Hej Har problem med Crashar när jag fixar med automat volym. När jag editerar. Jag hajar ingenting. Det kommer efter en timmes inspelning och mixning typ. Kör pt HD 7.3.1 chassie magma 7 PCI 192. Och två ad 8000 Apogee ppc G5 dubbel 2.3. Detta har funkat ända tills nyligen. Har kört med extern hårddisk och systemet på intern. Men satte i en till intern audio. Vet aldrig riktigt när det Crashar. Tacksam för råd.
 2. Göteborg, är tillbaka från resa. Vore tacksam för hjälp!
 3. Har tappat skivorna till pro tools hd 7.3, (avid har inte kvar några) Har licens. Någon som kan hjälpa mig!!! Vore väldigt tacksam.
 4. Du behöver antingen ett pro tools mix 24 system. mix core kort pro tools tdm 5 eller 6.4.1 är sista. Eller ett gammalt hd pci system pro tools hd 6.4 uppåt typ.
 5. Behöver hjälp att koppla min focustite octopre med 888/24 och adatbridge 24. Jag har använt optiskkabel(sammasomjag använt till 002 an) och worldclock kabel men inte fått ljud. Hoppas på att någon annan har lyckats med detta. behöver jag annan kabel? Har det stora adat kortet i octopren. taksam för hjälp mvh peder
 6. Jag är jävligt sugen på en les paul special p 100 för 6600 är det värt det och är p100 ljudet skitigt nog 😎 glad för tippps plank2
×
×
 • Create New...