Jump to content
Annons

Sleepwalker

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Sleepwalker

  • Födelsedag 1986-02-18

Om mig

Socialt

  • Skype
    baltasarbus@himlen.nu
  1. Sleepwalker

    Cleant ljud

    Kallas också "Kill your darlings". Plocka bort allt som är onödigt. Svårt! Måste bara säga att du har helt fel i Kill Your Darlings.. Kill Your Darlings handlar om att saker du anser vara skitgoa i låten ska du försöka att inte lägga in för ofta, så den slingan eller vad det nu är blir fetare, grymmare och mer utstående när den väl kommer !
  2. Om det är någon som har tips på Eq, kompressor och dylikt som ger gott sound och jag vet att det kanske är lite fel att fråga i ett studioforum. Men är även nyfiken på live vad man kan tänka på för att få gott sväng. Så om ni har tips eller annat så skrev ! Allt bra är och kan ge idéer och dylikt God Jul samtidigt !
  3. Någon som vet hurpass bra en sådan elorgel låter i skillnad till en vanlig.. Vi har en dock inte seriös "än" diskution i församlingen eftersom den vanliga är för stor och tar för mycket plats för den sortens gudstjänster som är nu, men med trummor, percussion, 2 synthar, 3 guror, bas osv.. Så vi vill få ner platsen, men kostar ûbermkt och bara flytta den.. Så om någon vet informera mig gärna !
  4. Sleepwalker

    Design!

    Tänkte bara kolla när ni hade koll på studiobygge och någon vet någon om någon scenbygge hur man på samma sätt kan utforma scen som liksom inte bara brötar ut ljud och hur man kan ta in akustiken och även design.. Ska nämligen vara med och göra om en kyrkas scen, som varit anpassad i 20 år för körer.. Tack för svar..
  5. Sedan så är ju kompressorn till för att feta ljudet, genom att ta bort allt onödigt som inte örat egentligen hör men som låter skitmycket mer om man bara höjer volymen så sätter man kompressor för att få upp ljudet men inom en smalare Hz kurva..
  6. Du har en gåva och har talang schopin..! Ta vara på den..
  7. Hade gärna sett att glidsen på guran hade kommit fram lite mer och blivit betonade, sedan är jag total förälskad i Nina ( Cardigans ) sångröst eftersom hon får både en stram och slätstruken röst.. Hade gärna sett dig ta i lite och visa lite aggresivitet. Känns som om sången aldrig riktigt slår ut fullt, ganska dov.. Men kanske detta som var meningen..? Annars tycker jag produktionen funkar.. men höll med tidigare om att det inte är något som sticker ut för att ta det ur mängden men bra !
×
×
  • Skapa ny...