Jump to content
Annons

Toewax

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Toewax

  1. 9 av 10 demos som skickas till amerikanska bolag hamnar i papperskorgen direkt. Det ar sloseri med tid och framforallt pengar att planlost skicka demos till bolag.
  2. Toewax

    Jazz

    eller en lassisk rythm change Bbmaj7 Gm7 Cm7 F7 Dm7 Gm7 Cm7 BbMaj7 Bbmaj7 Gm7 Cm7 F7 Cm7 F7 D7 D7 G7 G7 C7 C7 F7 F7
  3. Om du vill ha en ganska "basic" musikteorisida och inte har nagot emot att lara dig pa engelska tycker jag att musictheory. net ar ganska bra
  4. Lyssna på Jaco Pastorius så har du nått att klämma i! Nej men skämtosido det beror ju verkligen på, vilket nämnts tidigare, vad man menar med att vara bra på ett instrument. Jag skulle vilja säga att pianot är det instrument som man kan utveckla sitt spel med allra mest men är givetvis inte det svåraste instrumentet att få att låta okej. Men det finns ju "mästare" på alla sorters instrument som kan göra oss vanliga döda mörkrädda på en sekund. Sen har man ju fallenhet för olika saker precis som allt annat. Vissa kanske har det hyffsat lätt för sig att lära sig grunderna på ett blåsinstrument men sedan kanske tycker det är förjävligt jobbigt med strängar eller tangenter.
  5. Du kommer inte att bli besviken! Ska du se orginal eller redux? Tycker personligen att redux är annu bättre men den blir ju ganska lång då.
  6. Finns ju så mycket bra film men dessa är någr favoriter jag kommer att tänka på just nu. Apocalypse Now Edward saxhand Citizen Kane Blade Runner Alien Gå Och Se Suspiria True Romance Batman Punch Drunk Love A love song for Bobby Long Ray Funny Games ähh fan orkar inte mer...
  7. Toewax

    Hejsan!

    Hehe jo det är den där "spela snyggt" biten som är värst men jag jobbar på det! Annars får jag tacka för alla hälsningar, det värmer!
  8. Toewax

    Mikrofontips

    Ok, bockar och bugar för tipsen!
  9. Toewax

    Mikrofontips

    Hej! Jag har nyligen införskaffat mig lite hemmastudioprylar men dock inga mikrofoner än. Skulle verkligen uppskatta lite tips på prisvärda all-round kondensatormikrofoner. Hade väll tänkt mig prisklass 2000 - 4000 :- Har hört att Röde NT 1000 skall va okej?
  10. Toewax

    Hejsan!

    Tjena är helt ny på Forumet så här följer en kort beskrivning av mig själv, tjoho! Heter kristoffer och bor strax utanför Stockholm. Är i grunden bassist och har väll spelat i circus 10 år. Har en 3 årig musikutbildning bakom mig, siktar på lite mer skola till våren. Har precis börjat med att spela in med hjälp av datorn och kan absolut ingenting men lär mig! Har sysslat med både jazz och fusion men är nu mera mer inne på pop/rock och soulmusik. Har för tillfället inget fast band att lira med men hoppas på att lyckas ändra på det! Ja det var väll det viktigaste! Tack för mig!
×
×
  • Skapa ny...