Jump to content
Annons

Charliee

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tycker den skulle varit helt underbar om allt vokalt kördes genom vocoder istället för att fippla fram och tillbaka. way to go!
  2. Aldrig riktigt gillat baktakt. Men det funkar, verkligen.
  3. haha. nej. klart det inte räcker. men att det var retroljud var väl inte själva poängen heller, utan jag fick för mig att det var en skön slinga. aja. får väl göra ett nytt försök. tack iaf 🙂
  4. Charliee

    Falling

    * LÅTNAMN: Falling * ARTIST/GRUPP: The Pavements * GENRE: Lesportelectro * LÅTLÄNGD: 4 minuter och 52 sekunder * KOMPOSITÖR: Jag * PRODUCENT: Jag * INSPELNINGSÅR: 2006 * FORMAT: mp3 * STORLEK: 4.45 megabyte * STATUS: Skiss Jag har ingen aning. Släng iväg en kommentar bara 🙂 Skulle verkligen uppskattas! Tack! falling.mp3
  5. * LÅTNAMN: all that we see * ARTIST/KOMPOSITÖR/PRODUCENT: charlie larsson * GENRE: jaadu. vet inte vad jag ska kalla det * LÅTLÄNGD: 3.16 * INSPELNINGSÅR: 2005 * FORMAT: mp3 * STORLEK: ca 1.5 megabyte * STATUS: utkast utan sång Funderar på att fixa "renare" trummor och skippa oldschool känslan. Vet inte om det behövs någon bas alls egentligen, gillar det här avskalade soundet. Men frågan är vad tycker ni? Tacksam för alla kommentarer Tack för lyssningen! Edit: Har slängt in en bas också 😆 Och valde att använda "mellanspelet" vid 2.08 som brygga istället. all_that_we_see_2_brygga.mp3
  6. tycker den är rätt intressant. var på en pan-sonic spelning för ett par år sen och tycker att deras stuk kan vara lite väl påträngande ibland. det här däremot är lite mysigare och det är en intressant slinga. jag lyssnar vidare för att höra vad som ska hända. riktigt stämningsfull. edit: bättre än pan-sonic
  7. blir nästan mörkrädd när jag hör den här låten 😱 edit: det kanske är meningen?
  8. Gillar den här låten mycket. Körsången är väl lite fel-panad och produktionen kanske inte är någon höjdare men låten som sådan är skön.
  9. Jag vill ha mycket mer bas. Och instrumenten får gärna vara mycket skitigare. Och sen tycker jag att melodin på slutet kan funka med annat instrument. Men som slagt. Mer dist, mer bas. Och den där rollen som ligger i varannan takt ugnefär kanske känns lite mycket jungle. Men det var kanske tanken. Sköna varienda rythmer för övrigt.
  10. Jag menade det inte bokstavligt utan att du borde kräma på lite med trummorna.
  11. Stör mig på att den låter falsk som andra har påpekat. låter ibland också som att basen får "kämpa" lite grand. härlig ljudbild annars. Du skulle nästan kunna slänga på en kompressor så att det blir lite mer driv i trummorna.
  12. Jag sitter bara och väntar på sången Riktigt skön låt annars. Shakern kan nog vara lite diskretare, och den kan gärna komma in med ett litet break. Men lägg på sång och du har din låt!
  13. Tanken var väl ett par-tre låtar, sen får vi se hur bra det blir. Själv använder jag både Cubase och Reason med bla Sample Tank. Tanken var framför allt att utveckla låtarna genom en bra kommunikation. Vem som gör vilka delar återstår att se.
×
×
  • Skapa ny...