Jump to content
Annons

dmn

Medlem
  • Antal inlägg

    126
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av dmn

  1. Nu är det här ett kanske jääävligt sent svar, men jag har problemet med att en diskant har gått sönder och jag lyckades få bort själva plåtdelen, pillade försiktigt med en vass kniv och lyckades bända lös utan att göra märken på lådan, den är limmad på varje skruvhål lite grann, men den lossnade oerhört lätt! Jag har hållt på med detta i ca 5 timmar googlat och letat tillslut blev jag less och började pilla!
  2. Precis! jajemän har anlitat han flera gånger 🙂
  3. Nä, det är inte jag själv, men han är grymt enkel att jobba med och har ett otroligt öra för ljud samt riktigt duktig bakom spakarna!
  4. Behöver du få din musik mixad och mastrad eller inspelad? Ta då en titt här! http://www.erikwiss.com/
  5. Hur tycker ni mixen på sången låter?
  6. Tjena, skulle kunna göra ett test om du fortfarande söker nått! kan sjunga som sångaren i bring me the horizon men har inget inspelat atm
  7. Bara jag som tycker det här är galet? 😄
  8. tjena, har gjort en skiss nu på låten, ut på msn när du har tid :)

  9. Kan göra ett försök, adda mig på msn har privvat dig!
  10. dmn

    Finnes: Growlare/Sångare

    Tjenare, nu när jag inte är med i något band så skulle jag gärna vilja hålla mig aktiv via internet projekt om någon behöver en sångare! Om någon finner min röst okej, så är det bara att ni hör av er! Bifogar 2 låtar som är covers. Breaking Benjamin - So Cold http://www.anitabergdahl.se/jonte/Jonte%20-%20So%20cold.mp3 Killswitch Engage - Rose of Sharyn (clean sången la jag inte ner någon tid på alls) http://www.anitabergdahl.se/jonte/Jonte%20-%20Rose%20of%20Sharyn.mp3 Utrustning: Cubase 5, TSM MT87, Vocalign Inspelningsmöjligheter: Varje dag efter jobbet!
  11. Tjena kolla forum mailen :)

  12. tja, jag har varit här ett par år :)

  13. Jag skulle kanske ha skrivit att det enbart var cubase som hängde sig, var lite trött imorse när jag skrev. Värmen i datorn ser okej ut, har kollat med everest. Datorn fungerar i övrigt klockrent, spel går att spela. Men det är just när jag drar i gång cubase och ska spela in/mixa då tvärvägrar den efter en kvart.
  14. dmn

    Problem med cubase sx2

    Hej, nu är det så här att jag skaffade mig en ny dator för ett par månader sedan. För ett par veckor så började ljudet i cubase försvinna efter 15-20 minuters användning och datorn hänger sig?! Jag har formaterat, jag har skakat datorn upp och ner, funderar snart på att skicka datorn ut genom fönstret. Någon som vet vad detta fel kan bero på? ljudkortet jag har är sounblaster audigy2 platinum.
  15. dmn

    dmn & johal

    # LÅTNAMN: World # ARTIST/GRUPP: dmn&johal # GENRE: prog/death # LÅTLÄNGD: 2:20 # KOMPOSITÖR: johal # PRODUCENT: dmn&johal # EV. MEDVERKANDE: johal&dmn # INSPELNINGSÅR: 2006 # FORMAT: mp3 # STORLEK: 5.35 # STATUS: halvfärdig # LÄNK: http://jonatanstorm.no-ip.org/Latar/world.mp3 här kommer en liten dänga jag och johal gjorde för länge sedan.. Johal har gjort musik och jag stog för sånginsatsen. här är texten så kan ni sjunga med, säg gärna vad ni tycker om det lilla som finns. ------------------------------------------ They are watching me step by step controlling my mind, building up every minute of my life They are watching me day by day Living in a dream world created by others take me to the other side reaching out my hands will i touch the paradise? i've had enough of this what else do you want? to be in the control of others? i have my fear and it keeps me there i guess that makes me the victim and the only illusion we tries to escape are the ones that you and me create world.mp3
  16. panoreringen på kaggarna var väl kanske lite att ta i. lite vassare gitarrer
  17. Vill höra meeer! Skulle kunna prova lägga sång också om det är growl du söker efter.
  18. Enormt så fruktansvärt underbart det här var! Finns inget att titta ner på förutom som alla andra har sagt, trummorna.
  19. hade jag bott i karlsad så hade jag nog allt provat på 😆
  20. Sweet home var det första jag tänkte på 🙂 Låter bra, men mixen skulle kunna ändras en smula
×
×
  • Skapa ny...