Jump to content
Annons

Wille22

Medlem
  • Antal inlägg

    29
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Wille22

  1. Har köpt och installerat cubase 13 och absolute 6..allt funkar ok....Har bara en fråga Har hört att man kan öppna flera midi kanaler i Halion och köra via chordtrack på något sätt så en hel låt kommer upp med trummor.bas.synt osv...hoppas ni förstår för det gör inte jag än-)
  2. Wille22

    Cubase 13 problem

    Har installerat cubase 13 pro nu mitt problem är att HALion har lagt av helt funkade kanon i cubase 12 pro.....inst allt i manager uppdate .....Vad är problemet tror ni??
  3. Wille22

    Musikdator

    Ska prata med dataföretaget hemma idag så får jag se om jag ska kosta på denna burk eller köpa en ny....
  4. Wille22

    Musikdator

    Tack...Har köpt bra ljudkort. mixer. hårdvara.monitorer nu....Vill bara få min PC station att funka också..Kan ev bygga om min gamla lite säger dataföretaget hemma här för en hyfsad peng...får se hade en frost dator för flera år sedan den var grymt bra skulle behålt den-)
  5. Wille22

    Musikdator

    Vet ni nLite för långsamt sen jag köpte ozone 11 osv-)
  6. Wille22

    Musikdator

    Lite för långsamt sen jag köpte ozone 11 osv-)
  7. Wille22

    Musikdator

    Ska köpa musikdator vilken?...kör pc och vill ha det igen.. Kör cubase 12
  8. Oj det var mycket lärorikt det du skrev ska köra en copy på det inlägget-) har jobbat i cubase hela livet sen det var ett midi program.....live är något annat det har du rätt i....
  9. Vi håller på att testa lite mindre grejer för live ljud typ bose systemen nu... ...provade större i somras när vi hade rundgång problemen....Har suttit i Studio det mesta och är inte så van vid live ljud....
  10. Ok ska kolla använder izotope grejerna i live ljudet ska prova dom lite mer dom är ny inköpta....Kan dom inte än-)
  11. Har hört att man kan koppla in någon effekt som häver rundgången i ett pa...någon som vet vad det är?
  12. Ok spectralayer 10 kostade lite över 3k såg ja
  13. Det är nog lika bra att köpa spectralayers 10 och behålla cubase 12 som jag har nu....ser jag....spectralayers 10 är galet bra har sett vad det kan göra i en annan studio... Har izotope RX 10 ....spectralayers 10 kan göra mer tycker jag ..Vad tycker ni..,?
  14. Ok tackdå vet jag ska kolla det
  15. Funderar på att köpa nuendo12 ser det är billigare nu... En fråga kan man datera upp till nuendo 12 från cubase12 som jag har idag? En fråga till får man med spectralayer 12 i nuendo 12?
  16. Japp kostar lite över 3 papp på hemsidan såg jag....får nog köpa den och hoppas att det inte följer med i Cubase uppdate nästa gång-)
  17. Pro 10 har jag jobbat med I en annan studio grymt bra...man kan separera kanaler på en grymt sätt bl.a och mycket mer så klart.....mycket imponerad....
  18. Funderar på att köpa Spectralayer pro 10.. Undrar bara och det ligger med när nästa cubase uppdatering kommer på riktigt då är det värt och vänta eller? Någon som vet?
  19. Söker efter gratis templates till cubase 12 så jag kan lära mig lite....Har laddat 2 gratis på cubase hemsida nu....men vill ha några till-))
  20. Ok...är ju en hel vetenskap detta område...Har inte haft ozone 10 så länge med det lyfter låtarna när jag använder den..
  21. Wille22

    Dynamisk EQ fråga

    Kan man ha dynamisk EQ (ozone 10) på sången och sen använda dynamisk EQ (ozone 10) när jag mastrar hela låten utan att det blir strul där?
  22. Tack tack super bra länk ska kolla den.....
  23. Hur tar man bort onödiga ljud på gitarr och sång i cubase 12.... Har precis köpt RX 10 och Ozone 10 från Izotope och man ska kunna använda dessa men vet inte hur dom funkar än..Kan någon komma med förslag? Har spelat in sången och ack guran med en Röde classic....ligger på separata spår
  24. Har spectralayers som följer med i cubase 12... Har splittrat sången och musiken på ett spår i dén. Funkar bra... Undrar om man kan splittra trummor. bas .gitarr osv i den också? Hittar inte den funktionen
×
×
  • Skapa ny...