Jump to content
Annons

Anecha

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Anecha

  1. Vad tycker ni? Håller mixen? Är Original Mix för lång för dagens industri eller funkar det?(Kan göra en radio edit) Försökte göra den mer "sing along" vänlig till klubben. Tycker själv att den är annorlunda jämfört med andra remixer jag har hört. Säg gärna era åsikter 🙂
  2. Har arrat allt ganska snabbt så mixen är väldigt kompressad men strukturen finns där. Vad tycker ni om melodin? Vad hade ni ändrat på osv? Tacksam för alla svar! Edit: Är det nice när basen i versen kommer direkt? Eller ska den höjas samtidigt som filtret försvinner på stråkarna?
  3. @NaezT Jag tror du har rätt! 🙂 Det är väldigt mycket samma just nu. Kan skicka update senare om jag inte fastnar i något nytt projekt hehe.
  4. Tack @NaezT har lekt runt lite med en arp eller melodi slinga som kommer ligga i bakgrunden, försöker få den att passa in bara 🙂 Jag har kompressat låten ganska hårt. Det är dock meningen att melodislingan ska bli tyst, men nu blir den inte helt tyst utan man hör reverb. Det kanske inte passar att slingan blir tyst. Ska lyssna några gånger. Tack för bra feedback!
  5. Gillar låten, min ända kritik är att det hade varit trevligt med större dynamik i låten. Det känns som det mesta ligger nära mono i mina lurar, vissa instrument hade kunnat få mer stereo för att ge en fylligare känsla. Förstår du vad jag menar? 🙂 Annars är den som hemma. Lyssnar nu igen och det behöver inte nödvändigtvis vara instrumenten som är för mycket mono utan sången. Kanske spela in två gånger eller dubbla sången som du redan har inspelat och lägga dem i två olika öron för att skapa en känsla av stereo. Ha det fint!
  6. Mixen är inte riktigt färdig, men arret o dest mesta andra är där. Har inte gjort något schysst drum intro till den än. Droppet hade jag sen innan, men annars är allting fixat under dagen. Vad tycker ni? Funkar melodin, versen, droppet, olika instrumenten etc.. ? Vad är dåligt med mixen? Jag vet att mixen inte är clean o därför (Preview Mix), skulle gärna vilja ha tips på vad jag bör rensa då mina öron är ganska trött på låten efter idag. Tack!
  7. Önskar feedback på den här bootleg mixen! 🙂 Tycker strukturen är schysst, agående mixen är jag osäker. Vad tycker ni om den? Jag accepterar hård kritik. Kommer posta låten igen efter jag fixat den efter feedback! 😄
  8. Tack så jätte mycket! Ska se vad jag kan göra. Var ett tag sen jag jobbade på den nu, funderar på rella en test version på Soundcloud så folk kan lyssna och kommentera.
  9. Tack Flizzaff! Jag testar att cutta ner som du säger. Tänker du på när stringsen spelas eller i versen?
  10. Har försökt fixa acapellan och gjort en test version av andra versen. Vad tycker ni? Har fortfarande inte dragit ner basen dock. Länk:
  11. Tack för tipsen o tack! Fan va soft.. Blev lite mer sugen på att bygga klart den nu.
  12. Måste fixa acapellan så den ligger helt i takt men här har vi länken jag försökte dela förut: Har inte lagt den i takt än för jag är super laaaat och inte orkat jobba på just denna. Tröttnat på slingan duvet heh.
  13. En preview bootleg som jag hittat i en av mina mappar. Gjorde klart den ganska nydligen och diggar känslan. För er som undrar varför ni kanske känner igen låten ibörjan så har jag samplat blessed percussion i introt. Aja, vad tycks? Kan tyvärr inte förbättra kvaliteten på acapellan men tycker det funkar med lite rostig kvalitet på bootlegs. Har därför även lagt lite dist på mastern för att acapellan och instrumentalen ska mixa bättre. Blir glad för all feedback så det är bara att slänga ut era tankar!
  14. Jo du har nog rätt. Har haft den sletna versen där ganska länge nu så jag har börjat ta den förgivet lite. Ska försöka hitta någon vers jag skapat förut och se ifall de passar bättre! Tack för idén 👍
  15. Har haft de här projektet i princip färdigt med arret o sånt men visste att jag kunde förbättra mixen som jag tyvärr inte gjort på någon månad eller två. Vad tycker ni? Avcii har några orkester aktiga house låtar som är riktigt feta. Jag försökte göra en mindre "mörk" orkester låt med lite mer mystik, som egentligen är lite mer glad. Om ni inte diggar själva genren kan ni väl kritisera produktionen i sig. Jag är ganska nöjd men hade gärna lekt vidare med någon rockig acapella och bygga en större andra vers kanske. Har dock inte hittat någon acapella än. Alla svar är välkomna!
  16. Jag diggar mellon i låten och tycker den känns somrig, både versen och "droppet". Vad tycker ni? Är inte helt klar med låten och släppte en preview som jag kan dela o ta emot feeback ifrån. Var inte rädda för att vara oerhört ärliga, måste höra sanningen för att utvecklas 😉 Har hållit på den ett tag och ska bli skönt nu att fixa till de sista o jobba klart "breakdown" delen.
  17. Cleant mixat, jag skulle vilja ha mer sub i droppet för att få det rätta trycket! Lägg gärna in något stigande i buildupen, typ strings eller någon pad för att öka dynamiken innan. Annars soft ju!
  18. Schysst! tack för feedbacken Oricco, ska försöka göra nästa låt lite mer catchy! 🙂
  19. Tack mannen! Glädjer mig att du gillar den 🙂 Jag tror den här genren kommer komma tillbaka tillslut, eller iallafall grunden av den i någon ny form! Jo, all kritik uppskattas även fast de är bra kritik! Har inte visat så många polare än, har ingen bra uppfattning om vart jag ligger på en skala från dålig till bra så det hjälper motivationen 😄 Ska checka din Soundcloud och ifall du känner att du behöver feedback på någon ide eller låt så är de bara att skriva på SC! Ha en trevlig dag!
  20. Som titeln säger letar jag efter feedback och vill förbättra mig såklart precis som alla andra på forumet. Jag gjorde klart arrangement i december och hittade låten nu igen och försökte göra klart den. Min stil är väldigt inspirerad från 2010 tiderna vilket kanske är lite tråkigt ifall man vill höra helt nya saker. Men har tänkt göra den Progressive jag tycker är bäst och sedan göra något nytt eget utav de. Gillar ni den? Mixning tips osv.. Hade varit grymt! Hjälper gärna till ifall det är någon som vill ha feedback på sina egna låtar, de är bara att skriva direkt meddelande på Soundcloud till mig. Ha de gött! Demo: Dirty Money - Original Mix
×
×
  • Skapa ny...