Jump to content
Annons

Emmmir

Medlem
  • Antal inlägg

    114
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Östersund

Socialt

  • Skype
    the_haunted@hotmail.com
  1. Emmmir

    SB X-fi

    Det e väl klart som f-n att jag fattar att det är en inställning herr. "onedown". Det e ju det jag undrar, om nån vet vilken inställning det kan vara, eftersom jag inte hittar dit själv? Eternal: Vilken medhörning =)?
  2. Emmmir

    SB X-fi

    Hejsan! En polare har ett SoundBlaster X-Fi ljudkort. Det funkar inte riktigt som det ska! När man lyssnar på musik så är det ett sjukt störigt Echo i bakgrunden. trots att jag har kollat igenom alla inställningar och stängt av alla sorters effekter så är det kvar. Plus att ljudet låter instängt och sången knappt hörs. Nån som kan hjälpa mig med detta =)?
  3. Jag vill tacka för all, både god och sämre kritik jag fått! Det har hjälpt mycket, jag har tänkt på alla tips ni gett mig, jag har t.ex. spelat om gurorna nu som pirateking påpekade, jag har mixat mer med trummorna å allt vad det är =) Snart så kommer förhoppningsvis jag lägga upp den nya versionen så får ni lyssna på den å kritisera den lite =P MvH/Emir
  4. Vad menar du med spretigt gitarr ljud 😎? Tack iallafall =)
  5. Jo det är möjligt att "introgitarren" stjäl en hel del ... det ska jag kolla lite mer på! Stämmer nog att jag måste upp med gitarrerna å ner med trummorna också ... tack så mycket! Nån mer =)?
  6. Låter bra ... sitter på ett par skit lurar här hos en polare ... men det kan jag kan säga direkt är att sången inte alls låter bra tillsammans med det andra i mixen. Annnars så tycker jag att det är en jävligt skön låt ... trummorna kan man väl titta lite extra på också =) kolla in mitt inlägg här i "Demoinspelningar", också metal ... kommentera =)
  7. Emmmir

    Metal Låt

    Hallå!! Allt väl med er =)? Jo det är nämligen så här att jag har gjort en låt som jag spelat in, men jag e inte riktigt nöjd med ljudet, tänkte be om hjälp om hur jag skall kunna förbättre mixningen å mastringen... ingen sång dock ... har använd följande grejor: Gitarr: Ibanez Gio Pod Xt Delta 1010Lt Studioprojects VTB1 LÅTNAMN: The Exorcist ARTIST/GRUPP: Be GENRE: Metal LÅTLÄNGD: - KOMPOSITÖR: Jag PRODUCENT: Jag EV. MEDVERKANDE: Sebastian Carlsson på Bas INSPELNINGSÅR:2006 FORMAT: Mp3 STATUS: Skiss Tack på förhand =) The_Exoricst___S_ng.mp3
  8. Ah!, Äntligen någonting som faller mig in i smaken =). Bra jobbat pirateKING. På mixing/mastrings fronten så har du ju fått en del idér redan, på låt fronten, så vill jag säga att det är grymt =)
  9. Tack för guidsen binary78, dom är super =) Men Kryckan, vad menar du med att jag skall städa upp i bottenträsket? 😳 och vad menar du chrisB med: "Var inte rädd och skär bort freq-områden" - Huh ?! Utav detta förstår jag inte så mycket 🙂
  10. Emmmir

    It all turns GRÖTIGT!

    Hallå! Help ME!. Har hållit på med inspelningar och mastring etc. i över ett år nu. Men mina inspelningar låter grötiga. Jag är verkligen sämst på att formulera mig, men jag skall försöka göra mitt bästa. Med "grötigt" menar jag att allting låter som en enda klump. Det jag är ute efter är en s.k. bred ljud bild. Jag har frågat runt till vänner och så, det svar jag fått är att jag ska hålla på och mixa med en massa frekvenser och sådant. Jag förstår verkligen ingenting av sånt. Så snälla hjälp, vad ska jag göra ?, Hur undviker man det?. Jag har provat och spela in med olika grejer, bla. en Peavey 5150 top, när jag lirar in med den så låter inte ljudet lika grötigt, men det är när jag spelar in med min POD XT som det låter grötigt, och det är den jag för det mesta spelar in med. Riktigt Tacksam för svar! 🙂 MvH/ Emmmir!
  11. Emmmir

    In Flames

    inte playback, dom e helt enkelt jävligt duktiga! dom kör dock med playback på synthslingorna, åsså har anders(sångaren) lite hjälp av förinspelade backingvocals. annars lirar dom allt själv, har fan sett dom 6 gånger 😄
  12. 😛 Jag har egentligen ingenting att tillägga! Håller med alla föregående talare 🙂 *Tummen Upp*
  13. Yeah! Riktigt grym låt faktiskt! Skönt solo, skön röst, jag har egentligen inget att klaga på det. Snarare produktionen, Jag håller med Joel B om att låten saknar lite tyngd, och att man får lite live vibbar. Kanske e en aningen mycke dist på gurorna också. Mer Bas. Du kan titta över mixen i övrigt också, fortsätt experimentera, du är på rätt spår 😛
  14. Emmmir

    koppla min mixer

    På enklast sätt skulle jag vilja rekommendera att du använder utgången "Tape Out". Som finns uppe i högra hörnet på mixern, har du ett ljudkort med rca in/ut-gångar så föreslår jag det.
  15. Emmmir

    Datorproblem

    Jaa du, en omformatering skulle ju göra susen men... Du kan också prova att nollställa bios, oftast brukar de mesta problem fixa sig med att nollställa bios. Kolla fel i hårddisken också, den kanske börjar få lite trasiga sektorer. Prova köra reperation med Windows XP skivan... Hur helst så tycker jag att du ska kolla din hårddisk med ett Drive Fitness test som kan laddas ner här : http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm. Lycka till!
×
×
  • Skapa ny...