Jump to content
Annons

Patrik Stugvard

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Allt postat av Patrik Stugvard

  1. En bra USB-klaviatur kan verkligen assistera dig vid musikskapandet och frisläppa din kreativitet. Vi har tittat på 13 av de bästa och mest populära USB-klaviaturen i olika prisklasser och storlekar för att hjälpa dig att hitta rätt.
  2. I live-situationer finns det många fördelar med ett trådlöst mikrofonsystem. Inga kablar att snubbla över och därmed inga kablar som går sönder. Och den som uppträder kan röra sig betydligt friare.
  3. Vi har samlat de 15 mest populära och intressanta hörlurarna i olika prisklasser och som lyfter din lyssning vid mixning och mastring.
  4. Vi har tittat på 16 modeller av intressanta sångmickar i olika prisklasser för att hjälpa dig att hitta en mikrofon som passar dina behov.
  5. I en modern musikstudio utgör ljudkortet navet och vilket du väljer kommer påverka dina möjligheter vid inspelning och uppspelning. Vi har tittat på 11 modeller i olika prisklasser för att hjälpa dig att hitta rätt ljudkort till din studio.
  6. Att välja rätt studiomonitorer är bland det viktigaste valet du gör, vare sig du har en enklare hemstudio eller en proffsstudio. Vi har tittat på 14 modeller i olika storlekar och prisklasser för att täcka in så stor del av marknaden som möjligt.

×
×
  • Skapa ny...