Jump to content
Annons

kontex

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. ja du... företaget i fråga har ju inte någon kontaktadress eller butik och är därmed troligtvis ett privatföretag som sysslar med import. mitt tips, och det gäller oavsett vem du köper gitarr av, är att se till att få provspela innan. om detta inte är möjligt så har du all anledning att avstå från köpet. från hemsidan: jag har aldrig hört talas om dom... men det säger ju ingenting 😄 Ja jag hittade på det där efter lite klickande. Men som du skrev, det säger ju inte så mycket. Verkar inte vara någon som testat deras gitarrer, men det spelar ingen roll nu då polaren köpte en Levin L40 på musikbörsen för 995 kronor. Vet inte om det är en bra gitarr men den duger väl till en nybörjare. Tack än en gång för all hjälp.
  2. Okej, då ska jag hälsa min kompis det, att han inte kan provspela den innan han köper. Han är så grinig, vill inte lyssna på vad jag säger. Tack för svar.
  3. kontex

    SH!T HAPPENS

    Lite OT, men ändå. En av mina tatueringar.
  4. En kompis ska köpa gitarr och han frågade mig om det här företaget http://www.alon.se/ Någon som vet om det är något att ha? Samma kompis köpte en gitarr av märke Birk på Tradera för 299 kronor och den gitarren var inte mycket att hänga i granen.
  5. Bra låt! Sångerskan har en underbar röst. Men får ni heta Grace? Tänkte mest på "Inga kan älska som vi" Grace. Jag har iofs ingen aning om vad för regler som gäller.
  6. Ingen mer som har något att säga? Eller kanske någon som vill spy lite galla över min låt? 🙂 Tar emot all slags feedback. 😛
  7. Ja jag vet att ljudkvaliteten suger, det är som du sa, en slafsinspelning. Kan hålla med om att melodin är lite tjatig, men vet inte riktigt vad jag kan göra åt det. Är ju inte så jättebra på det här med låtskrivande. Tack för feedbacken.
  8. Inga fler som vill lämna feedback? Det är ju fler som laddat hem den. 😉 Tycker ni att det suger så säg det, jag tål sånt. 😉 Jag är ju trots allt nybörjare, och man kan ju inte börja på toppen.
  9. Ja jag är ju nybörjare på gitarr så det är inte så konstigt. 😉 Men vad tyckte du annars då? Förutom min skräniga sång och mitt usla gitarrspelande? Det är ju inte meningen att vara en världshit på något vis, utan jag kom på texten en dag bara och så blev det en liten låt.
  10. Tackar! Jag ska bränna den, men ska försöka göra en bättre inspelning först. Jo jag har en annan låt på G på svenska också, men vi får se hur det går med den. Men tack för feedbacken.
  11. Jag är varken bra på att sjunga, spela gitarr eller att skriva låtar. Men jag sitter ändå hemma på kammaren och försöker. Hursomhelst, jag har skrivit en låt till mitt kusinbarn och nu undrar jag vad ni tycker om den. Spelade in den lite snabbt i brorsans lilla hemstudio och det enda "extra" vi gjort är att slänga in ett eko på slutet. Jag ska eventuellt sjunga den på dopet, så lite feedback kan vara trevligt, så jag inte gör bort mig totalt tänkte jag. Så vad tycker ni om låten? LÅTNAMN: She ARTIST/GRUPP: Jay R GENRE: Pop (typ) LÅTLÄNGD: 1:44 KOMPOSITÖR: Jay R PRODUCENT: Tedi EV. MEDVERKANDE: Ingen på denna inspelning. INSPELNINGSÅR:2005 FORMAT:Mp3 STORLEK: 2.38MB STATUS: Omixat och dåligt inspelat. LÄNK BORTTAGEN!!!
  12. kontex

    Bandnamn

    Cardiac Arrest!
×
×
  • Skapa ny...