Jump to content
Annons

Yamaha

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

    aldrig

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Oavsett om du övar, skriver, spelar in eller bara spelar för skojs skull så kommer TransAcoustic Guitar att få dig att spela bättre, längre och med mer kreativitet.
  2. Den nya Yamaha YC OS v1.3-uppdateringen innehåller en rad nya funktioner som förbättrar spelupplevelsen för musiker och är sett till antal nya ljud den största hittills.
  3. Här får du höra några av ljuden som finns i Yamaha CK-serien med stage-keyboards. Se till att du har bra lyssning och dra upp volymen.
  4. Sveriges akustiske gitarrhjälte Göran Eriksson diskuterar sin inställning till gitarrspel, hur nya gitarrer kan inspirera till nya berättelser, och vad han gillar med den akustiska gitarren Yamaha FSX5 Red Label.
  5. Responsen från musiker världen över har varit överväldigande gällande Yamaha YC61. Endast rotarysektionen har haft mer att önska. Yamaha tog responsen på allvar, och har nu släppt ett nyutvecklat rotary med OS version 1.2. Lyssna och njut!
  6. Micka ditt trumset på en minut – så säger reklamen. Kan det verkligen fungera och hur låter det? Jo, häng med så ska vi förklara och visa exempel på detta.
  7. Tidigare i år kompletterade Yamaha sin YC-serie med modellerna YC73 och YC88. Året innan kom YC61. Kolla in videon för ett smakprov.
×
×
  • Skapa ny...