Jump to content
Annons

Börje Brandt

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Börje Brandt

  1. Vi har en IT administratör på vår förvaltning där Kultur-, Fritid- och Turism ingår. Hen har kontakt med IT avdelningen på Skellefteå Kommun. Vår IT administratör har fått infot som skrivits här, och ska sätta upp en server för testning 😉

    Jag återkommer. Tack för att Ni alla som hjälpt till finns 🖖

    /Börje

    • Gilla 1
  2. Hej,

    Jobbar med att lösa problematiken med ljudfördröjning för distansträning av musikgrupper på fritidsgård, och har fått veta att Jamulus fungerar bäst.

    Pga. GDPR så undrar jag om någon vet var Jamulus webbsida har sin server placerad ?

    För att kommuner ska kunna använda sig av ex. Jamulus måste den vara placerad inom EU.

    Jag har noll kunskap om Jamulus, men diskuterat Jamulus med några här på Studio.se

    Med en vänlig hälsning

    Börje Brandt
    Fritidsgården Holken
    Skellefteå Kommun

  3. Oj, det var bra att veta. Jag som tänkte vi skulle använda Teams, då alla högstadieelever har Teams i Skellefteå Kommun och elev-laptops.  Finns det möjlighet att få ha Er som bollplank, för att diskutera hur jag kan få igång musikgrupper på distans i Skellefteå kommun ?

    Jag jobbar som föreståndare på en fritidsgård, och tittar på hur vi kan digitalisera våra gruppverksamheter och studiecirklar.

    Mvh Börje Brandt

    • Gilla 1
  4. Hej,

    Jag har en fråga kring om det finns någon enkel lösning (billig) för att kunna få bort ljudfördröjning när en grupp ungdomar ska träna hemma var och en för sig i fråga om musik, band, sång, kör mm. ?

    Jag har förstått att fördröjning av ljud (musik) vid träning på distans (hemma) där flera ungdomar kan träna musik/sång tillsammans - gör det problematiskt att träna ihop.

    Nu då Corona gör att allt fler ska hålla distans, så har jag en tanke att skapa gruppverksamheter på Teams i Skellefteå Kommun, där alla högstadieelever har Teams och skol-laptop.

    Hur löser man detta med ljudfördröjning ?

    Tack på förhand

    Med en vänlig hälsning

    Börje Brandt
    Föreståndare
    Fritidsgården Holken
    Skellefteå Kommun

×
×
  • Skapa ny...