Jump to content
Annons

Mdaun

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Mdaun senast vann var 12 februari 2021

Mdaun hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

6 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Linköping
  • Min utrustning
    Squier Vintage Modified P-bass, Epiphone Eb-0 (moddad), Peavy standard, Peavy 2x15", Fender 4x10", Acoustic 220, Roland SH-2000, Yamaha CS-5, Korg Monologue

Min musik online

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Då måste jag tyvärr säga att jag inte gått i Östra Tollstad, men ändå i östergötland (tallboda utanför LKPG), så lite märkligt ändå att nån heter samma.
  2. Utifrån det jag läste, innan jag gjorde inlägget, så var det ok, men om jag har tolkat det helt fel är det ju självklart att inlägget ska tas bort. Inga problem! Eller flyttas om jag kanske la det i fel kategori. Kanske är mer lämpligt i köp/sälj tex? Jag gissar att det är väldigt många personer på forumet som har värdefulla kunskaper och kan erbjuda tjänster (mot betalning eller gratis), det vore ju suveränt med ett ämne för just det.
  3. Annonsplats kan jag köpa. Är inte helt säker på vad det har att göra med huruvida jag jobbar gratis eller inte, men tack för tips!
  4. oj nu hänger jag inte riktigt med?
  5. Ja, det är väldigt olika, det beror på en rad olika saker, tex om det finns färdiga ideer, logotyp etc. Skicka gärna ett meddelande så kan vi diskutera vidare där.
  6. Mdaun

    ...

    Jag jobbar lite baklänges istället. Ofta att jag sitter med gitarren och lite slappt spelar på måfå. Efter ett tag dyker nästan alltid en melodi eller ett riff upp. Utifrån hur melodin/riffet låter, får jag en känsla för hur resten av låten "ska" låta och bygger vidare med ackord och andra melodier, riff, bryggor, refränger osv som passar in i känslan. Mitt tips: Tänk inte för mycket på regler om ackordföljder och tonarter. Spela istället och se vart du landar. Det har hjälpt mig otroligt mycket.
  7. Bra tips! Ska definitivt kolla upp mer, verkar vara på min nivå av önskad enkelhet. All-button läget känns ju givet hehe.
  8. Jag hjälper er med design av skivomslag, logotyp, backdrop, t-shirt, stickers och allt annat ett band/musiker/producent kan tänkas behöva. Ni kan ha klara ideer, lösa ideer eller inga ideer, vi arbetar tillsammans för att komma fram till ett bra slutresultat. Tyvärr kan jag inte erbjuda design för t.ex. hemsidor eller musikvideos. Jag jobbar professionellt som grafisk formgivare och har även ca 8 år erfarenhet från tryckeri. Fråga gärna om ni undrar något.
  9. Mdaun

    Ny snubbe

    Ofan, kul att bidra med att bättra på dom siffrorna då hehe
  10. Mdaun

    Ny snubbe

    Halloj, Ny här på forumet. Sysslar mest s.k. flumm-musik: psykedelisk rock, kosmische m.m, men musikaliskt kommer jag mer från punk/metal-världen så blir sånt också fortfarande. Har släppt ett gäng LP-skivor, CD-skivor och Kassetter under åren, med varierande kvalitet hehe. Är grafisk formgivare så har blivit endel omslag gjorda också, ska göra ett inlägg i Samarbeten sen för de som kanske är intresserade av lite hjälp med sånt. Hörs! För den nyfikna: https://flowersmustdie.bandcamp.com https://o-c-h.bandcamp.com https://sol3.bandcamp.com
×
×
  • Skapa ny...