Jump to content

Mdaun

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mdaun last won the day on February 12

Mdaun had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutralt

About Mdaun

 • Rank
  På gång

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Linköping
 • Min utrustning
  Squier Vintage Modified P-bass, Epiphone Eb-0 (moddad), Peavy standard, Peavy 2x15", Fender 4x10", Acoustic 220, Roland SH-2000, Yamaha CS-5, Korg Monologue

My music online

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag jobbar lite baklänges istället. Ofta att jag sitter med gitarren och lite slappt spelar på måfå. Efter ett tag dyker nästan alltid en melodi eller ett riff upp. Utifrån hur melodin/riffet låter, får jag en känsla för hur resten av låten "ska" låta och bygger vidare med ackord och andra melodier, riff, bryggor, refränger osv som passar in i känslan. Mitt tips: Tänk inte för mycket på regler om ackordföljder och tonarter. Spela istället och se vart du landar. Det har hjälpt mig otroligt mycket.
 2. Bra tips! Ska definitivt kolla upp mer, verkar vara på min nivå av önskad enkelhet. All-button läget känns ju givet hehe.
 3. Jag hjälper er med design av skivomslag, logotyp, backdrop, t-shirt, stickers och allt annat ett band/musiker/producent kan tänkas behöva. Ni kan ha klara ideer, lösa ideer eller inga ideer, vi arbetar tillsammans för att komma fram till ett bra slutresultat. Tyvärr kan jag inte erbjuda design för t.ex. hemsidor eller musikvideos. Jag jobbar professionellt som grafisk formgivare och har även ca 8 år erfarenhet från tryckeri. Fråga gärna om ni undrar något.
 4. Ofan, kul att bidra med att bättra på dom siffrorna då hehe
 5. Halloj, Ny här på forumet. Sysslar mest s.k. flumm-musik: psykedelisk rock, kosmische m.m, men musikaliskt kommer jag mer från punk/metal-världen så blir sånt också fortfarande. Har släppt ett gäng LP-skivor, CD-skivor och Kassetter under åren, med varierande kvalitet hehe. Är grafisk formgivare så har blivit endel omslag gjorda också, ska göra ett inlägg i Samarbeten sen för de som kanske är intresserade av lite hjälp med sånt. Hörs! För den nyfikna: https://flowersmustdie.bandcamp.com https://o-c-h.bandcamp.com https://sol3.bandcamp.com
×
×
 • Create New...