Jump to content
Annons

zkitz

Medlem
  • Antal inlägg

    122
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svar, ska prova snarast! Ang. mp3an så ville jag inte spela in någon, utan tog det bara som ett exempel men tack för att du förklarade ändå! EDIT: då måste jag alltså ha Sterio>Mono konverterare eftersom EFX send är mono?
  2. Tack för snabbt svar men hur ska jag gå till väga, kan knappt nåt om teknik, kopplingar och dyl. Och vad menar du med AUX?
  3. Hej, jag köpte en budget mixer för att kunna sänka och höja volymen på mina monitorer. När jag försökte koppla, så verkade det gå åt skogen. När jag spelar in i cubase e.x och har på metronom så kommer metronomen med.. Samma sak skulle nog gälla om jag spelade upp en MP3 i en mediaspelare och spela in i cubase, så skulle jag nog få med MP3'n vid inspelningen.. Så har jag kopplat nu.
  4. Ska man satsa på M-audio's DELTA 1010 med rackenhet istället? Om jag får vara fördomsfull så tror jag att delta't är bättre än terratec phase 88, har inte stött på så många som har det ljudkortet. Men DELTA eller TERRATEC? *bump*
  5. Hej! Tänkte spela in trummor och det vanliga. Är det någon som har någon erfarenhet av terratec phase 88? 24bit/96Khz med 8 analoga in/ut ställbara -10/+4dB samt digital S/PDIF in/ut coax samt MIDI in/ut. Räcker det måntro?
  6. Är det du som har gjort re-mixarna? Du kanske ska ha en startsida, med en navigator: T.ex "Home - Mixes - Contact - Guestbook - Equipment" och så vidare? Sidan känns lite 5-minuters klicka-i-dreamweaver enligt mig. Rolig ide dock 😎
  7. zkitz

    IRL i Stockholm

    Antar att man minst måste vara veteran på forumet för att gå på blind-date! ;o
  8. det funkar säkert, men minsta halvnya vst-plugg så blir det bara skit av alltihop..
  9. Man bör kunna köra Reason lite lätt, och andra småprogram på en sån men det är väl inte rekommenderat att ha 320 ram om man håller på med feta projekt.
  10. zkitz

    19 augusti

    Ölen är billig, det är skitbra artister.. hankzimmermann.com t.ex. inträdet är gratis, kan det bli bättre?
  11. zkitz

    19 augusti

    Jaha, och hur många kommer på http://www.19augusti.tk/ då? mornel kanske? 😉
  12. zkitz

    Friggebod Studio

    Därför att om man bor vid ett husområde, med mkt hus så är det kanske inte så smart att fläska dubbelt, tycker det räcker med att knäcka nuvarande gränsen som är 10kvm ( de flesta kommuner)
  13. hade samma skit, men orkade inte bry mig, justerar volymen på datorn, har en förinställd vol på högtalarna, kör högtalarna direkt in i ljudkortet istället! du bör få bättre kvallité även med tanke på att det är phonic 1002 (799:-kr mixern)
×
×
  • Skapa ny...