Jump to content

MadMax

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutralt
  1. Jag har kopplat både med Firewire och extern adapter.. så ström får den. Men som sagt, den börjar bli lite gammal så det kanske är bättre ändå att satsa på mot nyare..
  2. Tack för snabbt svar! Presonus hemsida säger bara att Firebox utgått.. typ. Jag läste nånstans att nån fått det att funka med Windows10, men han kanske bara hade tur :-) Jag trodde jag skulle komma billigt undan med ett gammlat begagnat ljudkort, men det blir väl till att köpa nytt, kanske till och med inkl progamvara paket för att vara säker på att allt lirar ihop....
  3. Jag har precis börjat intressera mig för hemmainspelningar igen (senast var på 90-talet med Atari 1040 och Cubase..). Jag har än så länge en PC (Windows 10), Presonus Firebox och en lite-version av Studio One (prime). Jag har kopplat boxen med firewire till datorn och även kopplat in min Yamaha MoXF8 med teleplugg på framsidan (som hörs när jag spelar). Lampan blinkar till med blå färg vid uppstart, men lyser sedan rött (vet dock inte om det är nåt problem?) I setupen i Studio One visas nämligen inte Fireboxen, endast "windows audio" och "no audio device" är valbara. Vad kan vara fel? Kablar, firewireport/kort, operativsystem etc..? Eller bara nån inställning?
×
×
  • Create New...