Jump to content
Annons

BoGarsle

Medlem
  • Antal inlägg

    63
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej, Tänkte jag skulle dra nytta av allas erfarenhet här på forumet och ställa en fråga: Tips på ett enkelt och "lätt att komma igång" inspelningsprogram (pc) för 11årig tjej som vill börja göra egen musik. Spela in sig själv och enkelt kunna bygga ihop låtideér i datorn (pc). Kan spela piano och gitarr själv men vill ha möjlighet att bygga med färdiga komp och ljud också. (Har en pappa som har varit verksam i branchen i över 30år men som är dum i huvudet och inte tagit sig tid att sätta upp detta till sin dotter trots att han har alla hårdvara i mångfald liggandes i hans studio´s.) mvh Bo
  2. 3st 12AX7 eller ECC83S 1st 6072 eller 12AT7 1st 6005W eller 6AQ5
  3. BoGarsle

    rör till LA-610

    Hej, Vart skaffar ni rör till era LA-610:or ifrån? mvh Bo
  4. BoGarsle

    Rör till LA-610

    Hej, Min LA-610 börjar tappa fart och det verkar vara dax att byta rör. Någon kunnig själ här som vet vilka rör som sitter i som standard kanske ? totalt= 5st mvh Bo
  5. Näpp ! på plats känns det som en tävling och man sitter och laddar och peppar för att vinna. Och att det är 4 dagars organiserad fest. Och man kan välja att inte ha ballong i handen. Åtminstående live i tv. På hotellrummet kan man leka med hur många ballonger man vill.
  6. Det är bra mycket roligare att vara med på plats än att sitta hemma framför tv och titta. Hemma i tv-soffan känns allt så fjolligt, fjompigt och B. På plats är det organiserat, festligt, glada miner och massa trevligt folk. Tittar nog på något annat ikväll.
  7. Vad är det för mening att skicka in bidrag när Kempe gör det ? :=) Han tar ändå alla platser. I år lär han ta balladen, hårdrocklåten, poplåten m.m. :=) /Mmmm
  8. Har suttit och googlat som en galning. Och vad det verkar som är att min blåa CMI 4X12 med svart front är väldigt ovanlig. Har inte lyckats hitta en ända bild på denna 4X12:a.
  9. Hej, Någon som kan värdera på ett ungefär mina förstärkare? - 1st Marshall JCM800 modell 2204 (original -85) - 1st Marshall JMP (original -69) båda i mina ägor i 25 år och i fint skick. samt en 4X12 låda i original skick som det står CMI på? (blåaktig med vita strippes)
  10. Har ett Fireface UC, kör mac. Har fungerat klanderfritt, väldigt låg latency, har inte krånglat någon gång för mig. Var väldigt skeptisk till USB men som sagt. För mig har detta kort fungerat väldigt bra.
  11. Tjusigt adrumdrum ! Du får mer än gärna komma med mer förslag på placering av inspelningsrum, bås. Någon annan med andra förslag på kontrollrum, inspelningsrum m.m. ? Tacksam för all stöd/hjälp jag kan få.
  12. Trevligt med så snabba gensvar. Idag har jag ett kontrollrum i den högra delen och ett litet sångbås mitt framför trapphuset. Dörren i längst ner i mitten på bilden är ytterdörr. (Öppningen till höger är inte i bruk). Har fler väggar idag än vad bilden visar. Inga av idag befintliga väggar är bärande förutom det där hopplösa trapphuset :=).
  13. Källare-open.pdfHej, Har planerat ihjäl mitt tillbygge av inspelningsrum och ombygge av kontrollrum och är helt slut på ideér. Vänder mig därför till er och ber om stöd. Hur skulle ni planera in ett inspelningsrum, eventuellt sångbås och ett kontrollrum i detta utrymme ? Se bifogad pdf fil. mvh Bo
×
×
  • Skapa ny...