Jump to content
Annons

Daze91

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Daze91

  1. Rappare/låtskrivare söker producenter och/eller andra rappare som vill skapa lite magi ihop!
  2. Daze91

    Rappare söker producent

    Hej, Som titeln avslöjar så söker jag en duktig producent som vill göra musik ihop. Jag rappar (svenska och engelska) och kan sjunga. Jag lyssnar främst på artister som: Eminem, Nas, Kendrick Lamar, J Cole, Erik Lundin osv. Mina styrkor är min kreativitet och jag är riktigt bra på att skriva texter. Behöver bara hitta min Dr. Dre (nöjer mig med en billig kopia av honom haha). Jag tror verkligen att vi kan skapa grym musik som förhoppningsvis kan inspirera andra. Hör gärna av dig!
  3. Imponerande. Är du händig och/eller känner du folk som jobbar med snickeri och dylikt så du får okej priser? Får man fråga vad budgeten för detta ligger på och förväntar du dig att klara det eller gå över budget?
  4. Tja, Jag är ny här och har inte någon jättekoll på allt här än. Men finns det producenter inom hiphop/rap här som vill jobba? Sorry om detta är fel tråd haha. Peace
  5. Aight jag är på... skrev denna nyss, på cirka 10 min off the dome, så ha överseende. Här kommer den...: Dom säger att jag har kommit en lång bit på vägen, jag är benägen att hålla med. Även om jag inte knatchar av en bit från bagen så är jag fortfarande fett skev i skallen, ADHD, du vet, yeah... (Speedrap) Jag har sett för många vänner få psykos, drömmarna dom hade som barn gick inte i lås. Med det sagt, det är dags att ta detta till nästa nivå, jag bara måste nå nästa motherfucking platå. (Speedrap slut). Zdravo lepa, kako si? Kolla hur jag dödar denna melodi... ja sam kralj, jag är redo för ännu en batalj. Allt jag ber om är en chans, fuck social acceptans, jag säger det jag vill då tiden står allt annat än still. Låt oss ta och höja stämningen likt en fett känslosam film... Hennes ögon, hennes läppar, damn... Ska jag fortsätta med att berätta hur jag vill kyssa hennes kropp och arbeta mig ner tills jag är den enda man hon ser? Jag duckar problem på äkta Daze-manéer när jag färdas fram, så sant som (insert name) är hennes namn. Innan hon såg mig var hon torr som en savann, sen såg hon mig och tänkte: "damn, Vilken skön fucking man". (Ökning av takt, nästan speedrap) Så nu har hon börjat ducka alla snubbar på tinder för jag droppar rader som brinner. Jag kör på i 200 blås tills drömmarna om framgång dom kommer nås.
×
×
  • Skapa ny...