Jump to content

Mattias87

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Mattias87

 • Rank
  På gång
 1. Mattias87

  Midi-synth

  https://www.gear4music.se/sv/Inspelning-and-datorer/Native-Instruments-Komplete-Kontrol-A49/2NU7 Nej varför? Som du ser så följer Guitar Rig med denna. Vad skiljer denna ifrån Samsonen? Bortsett från en del program och priset. Vad är fördelarna med den dyrare?
 2. Mattias87

  Midi-synth

  Jo jag vet. Har pysslat med sånt tidigare. Men jag vill lägga ljuden och i synnerhet trummorna med midi synth då det blir både lättare och bättre känsla i spelet. Men tack för svaret iaf
 3. Mattias87

  Midi-synth

  Jag vette fan hur jag tänkte där hehe. Jag formulerar om, är midikeyboarden kompatibel med även andra musik-program än vad som följer med? Kan jag typ tanka ner guitarrigg eller cubase och köra? Vad använder man rattarna och padsen till?
 4. Mattias87

  Midi-synth

  Tack för svar. Har kollat lite på den du nämde, verkar helt ok. Jag är en rock snubbe, hur är det med el guror och "rock trummor" till den, vet du det?
 5. Mattias87

  Midi-synth

  Jag har tänkt köpa en midi synth för att skapa musik för hemmastudio. Jag är inget proffs och vill först och främst lära mig att skapa musik på detta sätt då jag aldrig använt midi synth förut. Jag kommer lägga trummor, synth, bas osv med synthen. Min budget är upp till 2000. Hade velat ha lite förslag och tips på synthar från er som kan detta.
×
×
 • Create New...