Jump to content

DrHilding

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About DrHilding

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack! Jag märkte stor tydlighet när jag höjde mixen med hyllfiltret. Skönt att få så genomgripande råd, hade aldrig vågat höja så mycket själv, men det låter mycket bättre så! När du skriver angående dovheten och att plocka bort lite sub, är det någonstanns mer specifikt du tänker dig? Hade varit fint att ha en referens innan jag börjar att svepa med eqn =) Du skriver att det fanns mer energi att hämta mellan 100-150 hz, hur höjde du där? En bellcurve på hur många db? Slutligen lyssnade jag på din version och den var över förväntan! Vilken kraft, den kändes både närmre,mer intensiv och medryckande och mer öppen i sin karaktär. Tack så mycket för hjälpen, det är väldigt inspirerande att få feedback från ett proffs.
 2. Hej! Jag skulle vilja ha lite tips kring min mix. 1.När jag hör på den i lurar så tycker jag att den är lite väl ofokuserad, som att allting är lite överallt i en för stor rymd av föremål 2. Den är lite dov och oklar när alla instrument spelar samtidigt, elgitarren gömmer sig lite för mycket bland de andra ljuden. 3. Den låter lite påträngande vass när jag lyssnar på den på telefonen. Främst är det de "bells-liknande" ackorden som sticker ut lite väl. Har du några funderingar och tips till detta Jon Tack så mycket! mixxakuten- gud.mp3
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.