Jump to content
Annons

Frempa

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej ska testa. Men fattar ändå inte riktigt. Det funkar på andra ställen 🙂 Men tusen tack för hjälpen! 🙏🏼
  2. Aha okej, jag förstår 🙂 Så vad gör jag för att lösa detta? Spelar in den regionen på nytt och hoppas att det inte blir så igen?
  3. Precis så. Jag har spelat in ett spår, som gjordes i omgångar så det blev flera regioner. Sen kopierade jag regionerna till ett nytt spår. Hur gör jag för att lösa detta om det är nått tokigt med regionerna?
  4. Hej! Tack för responsen. Jag har panorerat hela spåret och inte panorerat enstaka regioner. Så jag tror inte det?
  5. Hej! Helt ny här, samt relativt ny i Logic också. Sitter med Logic Pro 9 och har spelat in audio-filer. Har gjort så att jag spelat in elgitarr och sen kopierat in det till ytterligare ett spår. Detta för att panorera spåren till vänster och höger på respektive spår. Har spelat in flera gånger på samma spår för att endast spara de sekvenser som blev bra, så jag har flera regioner (kallas det så?) på samma spår. Problemet är att mitt i låten, när en ny region startar, blir plötsligt ljudet högre och panoreringen försvinner, så det låter mer centrerat och med högre volym. Ingen volym-knapp eller annat i mixern rör sig. Jag har inte jobbat med "Read" eller "Write", så det bör inte vara nått sånt. Och en mycket konstig sak är att om jag spelar upp spåren solo, var för sig, så hör jag ingen ändring på varken volym eller panorering när den nya regionen börjar. Det är endast om jag spelar upp båda spåren samtidigt som detta problem uppstår. Nån som har en idé hur jag kan lösa detta? Blir väldigt tacksam för svar! Har slitit håret av mig flera kväller och kan inte komma underfund med var som är fel och varför. Med vänlig hälsning, Frempa
×
×
  • Skapa ny...