Jump to content

Mankan

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Mankan

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Försökte lägga in en annons men det verkar inte fungera så bra med publiceringen från min burk. Har en Steinberg dongel full med Steinberg pluggar ca 10 instrument och Halion mm. Har också Omnsiphere iLok dongel + skivor mm. Motu 828MK2 ljudkort med USB. En extern 12 kanalig mixer. Meddela mig om du är intresserad och vad du är intresserad utav så kan jag meddela dig om jag har det på min dongel. Jag bor i Stockholm. Har varit sjuk under en längre tid och spelar inte in längre. Har också ett externt midiklaviatur på 61 tangenter. Kan mejla en dump på vad jag har på don
 2. Är det någon som har en användbar Apple burk som vill byta den mot en pc? Inkl Windows 10 pro. Hör av dig då. Helst då i Stockholm. Ska inte använda Apple burken för musikproduktion utan mer för Office, webb osv. Skicka ett meddelande.
 3. Är det någon som har en fungerande Apple dator med Intel processor som vill byta den mot en pc? Jag ska inte använda Apple datorn för studiobruk utan mer för surf, office mm. Det kan vara en bärbar eller stationär. Säg vad du vill byta till för pc. Jag har både stationära och bärbara som fungerar bra med Windows 7 eller 10 som du får med vid bytet. Det viktiga är att jag får med Mac os x operativet vid bytet. Också att du bor i Stockholmstrakten där jag bor eller att du kommer till Stockholm då vi kan göra bytet. Meddela mig med ett meddelande isåfall.
 4. Kan lägga till... Börja låten med refrängen och sedan vers ett. Refräng två efter vers ett men lite mer uppskruvat "sound" än intro refrängen. Vers två sedan refräng tre lite mer uppskruvat än refräng två osv. För varje refräng lägg till något som "lyfter" refrängen. Då "sliter" man inte ut refrängen utan tillökar den i styrka så man inte tröttnar på den om varje refräng låter likadant. Detta kan givetvis skilja mellan olika låtar men det är ett sätt att få refrängen att sätta sig i skallen efter att låten är slut. Tilläggen kan vara småsaker som grädde på moset. Med at
 5. Med tanke på convid och annat elände kommer det att bli svettigt för många band med live framträndanden och tunerer 2021. Man får hoppas på vaccin. Visst studiobruk finns och inspelningar till skivor osv, men det är ju ibland man vill se och höra band och artister live. Det blir svårt att genomföra detta i år. Krogar här i Stockholm går redan ner på knäna. Vad tror ni?
 6. Hej Vad kör du med för utrustning? Själv så har jag hållt på med hemstudio i ca 25 år. Jag kan lägga upp någon låt här framöver. Har kört allt ifrån ProTools, Cubase, Sonar, FL studio, Reason, Korg mm. Bor i Stockholm.
 7. Hej Är det någon som har en Apple med Intel CPU som vill byta den mot en bra pc bärbar eller stationär? Det behöver inte vara en studioburk mera en för vanlig användare. Mejla mig isåfall. Jag bor i Stockholm.
 8. Version 1.0.0

  11 downloads

  Det här är ett exempel på music jag gör.
  Free
×
×
 • Create New...