Jump to content

Mankan

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Mankan

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mankan

  Samarbete?

  Hej, jag är en gammal musiker räv som hållt på i många år att göra elektronisk musik. Kan också spela gitarr och sjunga. Jag söker någon som vill vara med mig att göra mer bra musik. Själv så har jag både Cubase, Sonar, ProTools, Reason mm. Jag bor i centrala Stockholm. Du bör kunna spela bra på keyboard, kunna inspelningsteknik, kunna hantera daw bra. Jag gillar Underworld, Kraftwerk och mycket annat. Blir det bra så går vi vidare till skivbolag. Skicka meddelande isåfall.
 2. Hej Vad kör du med för utrustning? Själv så har jag hållt på med hemstudio i ca 25 år. Jag kan lägga upp någon låt här framöver. Har kört allt ifrån ProTools, Cubase, Sonar, FL studio, Reason, Korg mm. Bor i Stockholm.
 3. Hej Är det någon som har en Apple med Intel CPU som vill byta den mot en bra pc bärbar eller stationär? Det behöver inte vara en studioburk mera en för vanlig användare. Mejla mig isåfall. Jag bor i Stockholm.
 4. Hej Är det någon på forumet som har en Apple dator (bärbar eller stationär) som vill byta den mot en pc (bärbar eller stationär)? Kravet är att du bor i Stockholm så vi ses. Helst också att du kan visa upp ett kvitto på den. Den få inte vara stulen. Kravet är att den ska ha en Intel CPU. Samt Mac OS X. Beroende på Apple modell så har jag fyra olika bärbara, HP, Asus. Stationär HP, Dell. Pc med bra minne och Windows 7. Ev kan det bli mellanskillnad i pengar beroende på modell. Ska inte använda Macen till musiken. Mera till surf, office och liknande. Det är mer en test för mig för att se om jag ska gå över till Apple. Skicka ett meddelande till mig isåfall.
 5. Version 1.0.0

  10 downloads

  Det här är ett exempel på music jag gör.

  Free

 6. Hej Jag skulle vilja träffa någon I Stockholm som jag kan samarbeta med när det gäller inspelning av "spejsad" music. Själv så har jag dessvärre varit sjukskriven under en längre tid men vill nu gärna börja spela in igen. Jag har bade ProTools, Reason, Sonar, Cubase, plugger, keyboard, pc mm. Spelar också gitarr och har två elgitarrer. Har hållt på med hemstudio I ca 25 år. Spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Kan du sjunga är det ett jätteplus. När det gäller influenser så har jag många. Hör gärna av dig så kan vi börja med att ta en fika på stan. Bifogar en mp3 fil jag gjort för ett antal år sedan. Du bör ha erfarenhet av inspelning, musik mm. Inte vara rädd för nya grepp. Blir det bra går vi vidare till skivbolag. Skriv gärna vilken musikstil du gillar. Hur gammal du är och vilken erfarenhet du har. Det kan också handla om två personer mm. Låten ligger under fliken låtar här på forumet./Magnus heter jag Catch_the_train.mp3
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.