Jump to content

Mankan

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Mankan

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Är det någon som har en användbar Apple burk som vill byta den mot en pc? Inkl Windows 10 pro. Hör av dig då. Helst då i Stockholm. Ska inte använda Apple burken för musikproduktion utan mer för Office, webb osv. Skicka ett meddelande.
 2. Är det någon som har en fungerande Apple dator med Intel processor som vill byta den mot en pc? Jag ska inte använda Apple datorn för studiobruk utan mer för surf, office mm. Det kan vara en bärbar eller stationär. Säg vad du vill byta till för pc. Jag har både stationära och bärbara som fungerar bra med Windows 7 eller 10 som du får med vid bytet. Det viktiga är att jag får med Mac os x operativet vid bytet. Också att du bor i Stockholmstrakten där jag bor eller att du kommer till Stockholm då vi kan göra bytet. Meddela mig med ett meddelande isåfall.
 3. Kan lägga till... Börja låten med refrängen och sedan vers ett. Refräng två efter vers ett men lite mer uppskruvat "sound" än intro refrängen. Vers två sedan refräng tre lite mer uppskruvat än refräng två osv. För varje refräng lägg till något som "lyfter" refrängen. Då "sliter" man inte ut refrängen utan tillökar den i styrka så man inte tröttnar på den om varje refräng låter likadant. Detta kan givetvis skilja mellan olika låtar men det är ett sätt att få refrängen att sätta sig i skallen efter att låten är slut. Tilläggen kan vara småsaker som grädde på moset. Med at
 4. Med tanke på convid och annat elände kommer det att bli svettigt för många band med live framträndanden och tunerer 2021. Man får hoppas på vaccin. Visst studiobruk finns och inspelningar till skivor osv, men det är ju ibland man vill se och höra band och artister live. Det blir svårt att genomföra detta i år. Krogar här i Stockholm går redan ner på knäna. Vad tror ni?
 5. Mankan

  Samarbete?

  Hej, jag är en gammal musiker räv som hållt på i många år att göra elektronisk musik. Kan också spela gitarr och sjunga. Jag söker någon som vill vara med mig att göra mer bra musik. Själv så har jag både Cubase, Sonar, ProTools, Reason mm. Jag bor i centrala Stockholm. Du bör kunna spela bra på keyboard, kunna inspelningsteknik, kunna hantera daw bra. Jag gillar Underworld, Kraftwerk och mycket annat. Blir det bra så går vi vidare till skivbolag. Skicka meddelande isåfall.
 6. Hej Vad kör du med för utrustning? Själv så har jag hållt på med hemstudio i ca 25 år. Jag kan lägga upp någon låt här framöver. Har kört allt ifrån ProTools, Cubase, Sonar, FL studio, Reason, Korg mm. Bor i Stockholm.
 7. Hej Är det någon som har en Apple med Intel CPU som vill byta den mot en bra pc bärbar eller stationär? Det behöver inte vara en studioburk mera en för vanlig användare. Mejla mig isåfall. Jag bor i Stockholm.
 8. Mankan

  Byta burk

  Hej Är det någon på forumet som har en Apple dator (bärbar eller stationär) som vill byta den mot en pc (bärbar eller stationär)? Kravet är att du bor i Stockholm så vi ses. Helst också att du kan visa upp ett kvitto på den. Den få inte vara stulen. Kravet är att den ska ha en Intel CPU. Samt Mac OS X. Beroende på Apple modell så har jag fyra olika bärbara, HP, Asus. Stationär HP, Dell. Pc med bra minne och Windows 7. Ev kan det bli mellanskillnad i pengar beroende på modell. Ska inte använda Macen till musiken. Mera till surf, office och liknande. Det är mer en test
 9. Version 1.0.0

  10 downloads

  Det här är ett exempel på music jag gör.
  Free
 10. Hej Jag skulle vilja träffa någon I Stockholm som jag kan samarbeta med när det gäller inspelning av "spejsad" music. Själv så har jag dessvärre varit sjukskriven under en längre tid men vill nu gärna börja spela in igen. Jag har bade ProTools, Reason, Sonar, Cubase, plugger, keyboard, pc mm. Spelar också gitarr och har två elgitarrer. Har hållt på med hemstudio I ca 25 år. Spelar ingen roll om du är kille eller tjej. Kan du sjunga är det ett jätteplus. När det gäller influenser så har jag många. Hör gärna av dig så kan vi börja med att ta en fika på stan. Bifogar en mp3 fil jag gjort för
×
×
 • Create New...