Jump to content

Feather

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Feather

 • Rank
  På gång
 1. Tack ödmjukast för alla tips. Det kändes onekligen mer komplett efter dina justeringar, nu ska jag bara ratta fram det själv så kanske jag lär mig något också. På återhörande!
 2. Hej hej. En gammal hårdrockare här som har spelat in musik i många år i studio. Själv har jag aldrig rattat ljud eller ens varit intresserad av det (tyvärr säger jag nu). Man har ju haft så många tillfällen att lära sig, men för mig har det känts som ett evigt rattande när jag bara vill spela in. Nu har jag börjat prova andra genres och själva musiken brukar inte vara några problem men däremot att få ljudet att bli som man vill. Så även om jag kan musik är jag helt noob på eq, komprimering, separation osv. Denna låt tycker jag låter hyffsad men inte bra. Var jag brister vet jag inte, det är liksom för lite kropp på något sätt. Vore tacksam för lite feedback på de mest uppenbara sakerna åtminstone. Tack på förhand Synthwave.mp3
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.