Jump to content
Annons

Nbient

Medlem
  • Antal inlägg

    239
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    4

Artikel kommentarer av Nbient

  1. 11 minuter sedan, mixamannen said:

    Kommer som jag sa tidigare att ta tid innan det blir riktigt användbart, går inte ens att kvantisera audio ännu…

    Den är ju mindre kul. Och jag håller med. Mycket som saknas fortfarande. Tycker det är förbluffande att man inte har med stöd för externa midikontrollers i första versionen.  Får det till att produkten är riktad till de som spelar in live och sen in och redigera det värsta typ.
    Blir intressant att se hur uppdatering kommer löpande. Kommer det vara månader emellan så vette fan om det är värt att investera tiden.  Man blir ju inte yngre direkt. Halvknepigt att börja använda ett halvfärdigt DAW så här när man väl börjat komma en bit i utvecklingen

  2. 22 minuter sedan, mixamannen said:

    Jävligt snyggt i alla fall. Gillar att man kan hitta plugins lätt, bara skriva in en bokstav eller två och filtrera sökresultatet. Så borde det vara i Logic.

    Håller med. Vet inte om du kollat livestreamen, men där går de in lite på tekniska detaljer också.  Bla tempoändring, warping och pitchshift. Allt detta kan du göra på Audio on the fly medan du lyssnar. Verkar riktigt bra. Men tilläggen som kostar extra kommer ligga på ca $300 styck.  Sen kan man fråga sig om man verkligen behöver dem. Det går att använda AU-pluggar. Dock inte i low latency.  

  3. 6 minuter sedan, mixamannen said:

    Näe, jag tror man får betala för att den ska aktiveras typ… <_<

    Ah. Det kan du ha rätt i. Låter troligt.  Vore ju en bummer isf. Lär väl även gälla instrument och oxide tape emulator. Och kommer väl kosta motsvarande pluggarna isf.  Totalt inte värt det om det är så.  Är det som du säger så lär det knappast bli en ”storsäljare”.

  4. 1 timme sedan, mixamannen said:

    Undrar just hur många år det tar innan det är en användbar daw…inte så lätt att göra en med alla funktioner man vill ha.

    De har mest troligt jobbat på det ett tag så det är nog rätt användbart redan nu.  Vi pratar trots allt om UAD.  Allt de gör andas kvalitet.  

×
×
  • Skapa ny...