Jump to content

BJPopqornR

Medlem
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutralt

About me

 • Kön
  Man
 • Min utrustning
  1 st online laptop (Lenovo Legion) -1 st offline Tower studiodator (ASUS) - 2 st 27" Philips skärmar - 1 st 49" ASUS Skärm (välvd) - 1 st 27" PG278Q 144hz G-sync skärm - Logitech Craft T-bord - Logitech MX Vertical mus - Novation Impulse 25 - Novation Ultranova - UNO-Synth -AKAI APCmini - AKAI MPD218 - Focusrite Scarlett 2in2 second gen - Rokit 5:or - audia-technica M50x lurar - audio-technica USB mic (newbieköp) men kan i.a.f inte sjunga =) - Huvudsaklig DAW Ableton Live Suite.
 • Intressen
  Fila på mitt signatur sound (gubb-trap) - Skapa midair maps/banor till spelet Quake 3 (om någon minns?) - Skapa andra ovärldsliga saker i Photoshop. Överleva Pandemin Covic - 19.

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. "– Det är den del där jag hade minst erfarenhet och jag ville komma till en punkt där jag inte blev generad över vad jag skulle säga." Klockrent och borde vara en självklarhet men så snurrar inte jorden tyvärr. Bra artikel ❤️
 2. Hej Vender! Med risk för att för att göra dig mer förvirrad så tänkte jag länka till min "Guru" på Youtube och den varianten jag använder. Jag hade enorma problem med u-tube i början i.o.m att jag aldrig kunnat drömma om att nästan ALLA gör på olika sätt. En del drar igång en lektion för sina u-tube fans. Alla är på en nivå så att det grundläggande hoppas över för här ska det bli "gritty Uber-hård 808" Man härmar, ställer in allt precis som u-tubern, det blir lite "bäbä vita lamm" men ingen tuff 808 för alla sitter med något template från förra veckan med 100 förinställningar. Aja, nog med text. Tyvärr så använder han Ableton men hoppas att du kan konvertera tillvägagångs-sättet. Detta är bara en variant och passar säkert inte alla. Men när man gjort sin första template/mall så är den här varianten otroligt lätt att finjustera. Lycka till Vender och gott nytt år på er! Official AHEE - My Best Sidechain Compression Tips (Using Triggers)
 3. Hej Jon. Mycket matnyttigt i Fredagstipsen och uppskattas. Har för en tynande frånvaro då tiden inte räckt till men gillar Studio. Nu är kanske risken stor att från noll deltagande i gemenskapen göra fel saker på fel plats med gammal information. Men jag gillar Valhallas alla insticksprogram och om det mot förmodan är någon som inte har vetskap om att de har tre mycket kompetenta insticksmoduler som är helt gratis så tänkte jag passa på att delge det. Dock inte "flaggskeppet" VintageVerb som du nämner i din artikel. (Vid respektive nedladdningssida så är det direktnedladdning utan informationsutlämnande, ganska sällsynt idag, så "creds" till Valhalla) https://valhalladsp.com/shop/reverb/valhalla-supermassive - ver 1.1.1 https://valhalladsp.com/shop/modulation/valhalla-space-modulator - ver 1.2.0 https://valhalladsp.com/shop/delay/valhalla-freq-echo - ver 1.1.6 Bilderna är "lånade" från Valhalla och versions numren är felaktiga. Om mina ettor och nollor inte hör hemma här så ber jag om ursäkt. Ha en trevlig och produktiv helg / Vänligen Jonas
×
×
 • Create New...