Jump to content
Annons

progg

Medlem
  • Antal inlägg

    145
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har en Frost sen ett år tillbaka utan några problem så jag hoppas du får samma erfarenhet i fall du nu köper en 🙂
  2. Detta är asbra. Låter hur bra som helst för genren. Svårt att gnälla på detaljer i dessa hörlurar så jag skiter i det! Skitsnyggt spelat! 🙂
  3. progg

    Önskelistan

    Med en del m-audioljudkort så kommer en Pro Tools version med som kan ha Melodyne essentials-pluggen gratis i paketet. Tänkte om du ville slippa köpa Melodyne separat och kanske inte behövde deras kompletta studioplugin. Om man vill spara lite pengar dvs. Men jag har inte riktigt koll på vilka ljudkort som det gäller så det kanske inte hamnar på samma prisnivå men kan vara värt att kolla upp. Sen tycker jag Addictive Drums är betydligt mer mångsidigt än just EZ Drummer och kan vara värt att även kolla in det. Finns demo på deras hemsida att tanka ner för att leka lite. http://www.xlnaudio.com Några tankar bara 🙂 Lycka till!
  4. Du kan använda dig av pre-roll och markera exakt vart i time-linen du vill börja spela in/upp. Om du sitter i Windows så tror jag att det är Ctrl+K för att ta fram pre-/ och postroll markörerna annars finns det rätt god information om detta i manualen. Kika den så förstår du den funktionen lite bättre. Lycka till!
  5. Bumpar denna då jag gärna skulle vilja ta del av några bilder om möjligt.
  6. Hej! Jag lade märke till att det var ett par stycken som fotade nu i torsdags på seminariet och jag undrar om det är någon som vill dela med sig av sina bilder? Min egna kamera (läs mobiltelefon) var inte mycket att hänga i granen dessvärre.
  7. Använder mig av Surftown och har bara bra erfarenheter av dem. Dem som ska göra sidan har nog lite krav på vilken plattform dem vill använda så kolla med dem först innan du bestämmer dig, som någon skrev tidigare.
  8. Tji fick jag då, för inte går jag med för en rea inte 🙂
  9. Vi som inte har Facebook kanske också kan få ta del av resten av nyheten tycker jag 😱
  10. Jag körde m-powered 7.3 på XP helt felfritt och nu kör jag 8.0.3 på Vista med lite småknas till och från men det kan ju lika gärna vara PT versionen som spökar. Verkar vara en lite småstrulig version den här 8.0.x i överlag vad jag förstått det som så jag vet inte om Vista är boven i dramat eller icke.
  11. Yes, det är den med 8 preamps jag vill åt. Men jag var mer inne på frågan hur jag nu skulle gå till väga om jag hittar en begagnad 😄
  12. Det låter ju helt klart logiskt att racken är hårdvarulåset ja. Är mer inne på 003:an än 002 också. Jag får anta att de löst kabelproblemet sen 002an 😆 Jo 8an är ju en självklarhet att jag vill ha med. Känns dumt att ta ett steg tillbaka 😆 Tack för tipsen!
  13. progg

    Köpa Digirack begagnat

    Har tänkt uppgradera till en Digirack förr eller senare är det tänkt. Om man skulle hitta en begagnad vad är det jag behöver tänka på mer än att säljaren ska överföra iLok licensen? Jag måste få över licensens för LE versionen också då förstår jag? (Kör m-powered för tillfället). Alltså fylla i det här överföringsavtalet och faxa/maila in? Är jag rätt ute?
  14. De flesta audioredigeringsprogram tror jag har en pitch funktion. Testa att ladda ner Audacity exempelvis. Helt gratis 🙂 Melodyne är en annan rekommendation. Kostar några kronor dock. Lycka till!
  15. Blidde en Frost Audioframe för egen del. En rätt så fin uppgradering mot tidigare musikstation som jag legat och tryckt på sen milleniumskiftet 🥰 Väntar bara på att få skrället också!
×
×
  • Skapa ny...