Jump to content
Annons

Amatör

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Amatör last won the day on November 3 2019

Amatör had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutralt

About Amatör

 • Rank
  Nykomling
 1. Tack! Jo det med loggan stämmer gällande den mikrofonen jag använder så det verkar vara en bra grundtanke att ha med sig. En jag aldrig kommer glömma 😊
 2. Ok här är den pinsamma sanningen. Micken var vänd åt fel håll och den har njurformad upptagning. Sen är jag tvungen att ha högt uppdragen input gain fast jag lärt mig motsatsen, det är ett gammalt scarlet ljudkort som blivit segare med tiden. Allt fungerar som det ska. Jag måste ändå tacka för en bra erfarenhet att skämmas offentligt. Och tack för era snabba svar!
 3. Jag har kopplat in mikrofonen i ljudkortet som är inkopplat i datorn och i LOGIC X skapar jag en ny fil och gör ett audio spår. Rec mountar den. MEN INGET LJUD REGISTRERAS. Det här kan inte vara möjligt. När jag ser alla YouTubers visa hur det ska gå till följer jag alla stegen men ändå inte en rörelse på det som ska bli grönt. Ingenting. Står och skriker i micken och höjer varenda gain för att höra något. Får inte ens ljudvågor. Allt är fel och jag behöver hjälp med att få det att fungera. Jag vill ha reaktion från mikrofonen, kunna höra mig i hörlurarna när jag ska sjunga och få nått att jobba med i workflow. Jag är amatörernas amatör så ha förståelse. Om det redan finns en tråd skicka mig dit. Annars hjälp mig. Tack på förhand!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.