Jump to content
Annons

Wacke

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Wacke

    Trumminspelning

    Kanske var lite otydlig i min frågeställning. Men tusen tack för tipsen:)
  2. Wacke

    Trumminspelning

    Du har nog inte missuppfattat utan jag som svävar iväg, jag vill ha ett ljudkort eller mixer som funkar just till att ha vid rep, där alla har lurar ist för att få ut gitarrer och sånt i lokalen, alltså så bara trummor hörs. Sen ska det även funka för inspelning. Och eftersom du tycker det ljudkortet funkar så tro jag på dig, så tycker jag har fått bra svar. Mutan fråga bara om ett mixerbord var smidigare under syftet än ett ljudkort.
  3. Wacke

    Trumminspelning

    Nej, kör med akustiska trummor. Och är låter ju endel, så för att få ner allt ljud som möjligt så bara trummorna låter ut. Samt för att sen ha nått att spela in på för diverse grejer.
  4. Wacke

    Trumminspelning

    Aha. Det verkar ju smidigt, men som sagt, finkar ljudkort att ha till rep oxå? Eller behövs då ett mixerbord så som behringer xr18?
  5. Wacke

    Trumminspelning

    Aha. Ja men det är ju smidigt. Men då kan man alltså koppla in allt i ljudkortet direkt? För är ju 8 kanaler jag behöver minst. Och går ljudkortet även att använda för rep? Så man får alla med i lurar ist för ut i rummet. samt vad är daw? Är helt ny på detta.
  6. Wacke

    Trumminspelning

    Men vad är skillnad mellan att köpa ett digitalt vs analogt mixerbord vs ljudkort. Sen spelar valet av micar roll? Eller duger ett sånt t-bone från thomann?
  7. Wacke

    Trumminspelning

    hallå. ligger i luren att köpa en mixer för att kunna spela in trummor, mest för hemma bruk, kanske göra någon cover på låt osv. Men vad behövs? Ska ju ha ca 10 kanaler. behöver man bara en mixer? Eller ska man ha sånna extra kompressorer och EQ? Eller finns det i ett samlat? Behöver man ett digitalt eller räcker ett analogt? nåväl, listan kan bli lång. Skulle uppskatta om man fick lite guidning. //Erik
×
×
  • Skapa ny...