Jump to content
Annons

SyncEmotions

Medlem
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SyncEmotions last won the day on October 27 2019

SyncEmotions had the most liked content!

Community Reputation

14 Bra

About SyncEmotions

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  norrbotten,
 • Min utrustning
  syntar, fasttracker, madtracker
 • Intressen
  elektronik, musik, elektronisk musik

Recent Profile Visitors

430 profile views
 1. Om det ska vara utan noter, då behövs inga privatlärare, eller ens musikskola. 😉 För att spela popvisor eller något annat, då enligt gehör det inte ens behövs något annat än bara CD-spelare och bok (det finns sådana i biblioteket, hämta i Sveavägens biblioteket), men nytta är minimal, fast kan vara också en bra början. Samt i sådant skola där e "allt annat än noter", man betalar fast ingen nytta (-- man kan raka ut för sådana platser mer än man tror i nutid?). Så bättre att sådana gehörsbaserade saker gör barnet hemma, eller med kompisar. Samt i min tid det var alltid så att lärare var upptåget att hitta material/melodier som barnet själv tycker om, och då kommer motivationen att lära sig sådant även noter. Så det är inte så att alla måste lära sig spela det samma saker. Fast barnet kan vara intresserad kanske om noter ändå senäre? Då är det redan lättare. Idee -- du har varit i musikskola. Så, varför inte just att tillsammans med sitt barn att sitta bakom pianot? Ta i hand "Musiklära. Gehörsträning. Visharmonisering" (Ola Eriksson, 1982, eller 2001). Bakom bok där finns även schemat hur ska det lära sig om det vore organiserat som studiecirkel (!). Svårare, men mycket bättre.
 2. NEOSUS, vet du vad blev i slut vad hände? Jooodåå.. Det ÄR okej om tjej beter sig som en svinaktig idiot. (och just nu det var kvinna). Det tolereras. Medan jag fick höra "låt bli! Dra undan!" i den "experiment. bakgrund-melodi kombination lek" och börjar sitt personliga kriget. Hon ljuger, överdriver, ... Medan ändå jag fick höra att "låt blir, gå vidare" från admin! Så javisst, Neosys... Det hände en dubbelmoral där svinaktiga idioter går före. Kan inte veta om det hade något med "tjejer har alltid rätt" att göra, men DUBBELSTANDARD finns. Det finns ju zillion sådana situationer att där tjej ljuger den slutar till killarna väldigt illa för att samhället tar automatiskt sida för tjejens fördel. Så hejdå kamrater, visserligen är jag i fel forum om sådana saker händer här. fy tusan! OCH... det är inte första gång som händer till Atla där hon klagar att rakade ut för stalker, då något måste vara fel då.
 3. det hjälper nog mera om du säger 1. vilket ljudkort 2. vilken ingång du använder. 3. Samt vilken typ är den mikrofon. Du hör inte mikrofonljud om du kopplar den direkt i "Line-in" anslutning. MIkrofon har ju någon millivolt utgångsignal, så ljudkort ska ha ingång med inbyggt mikrofonförstärkare. Men den räcker för dynamiska mikrofon bara. Samt om den är kondensatormikrofon, då behöver den fantommatning också (beror på mikrofon 15..48V ).
 4. vi ska se ...om det är så. Eller det uppstår dubbelstandard.
 5. är det den enda chat som finns här i sådant form? Eller kan vi diskutera sådant i IRC någonstans? för att sådana saker ska inte ens vara i sådant form just.
 6. någon gammal karl kan säga säkert något klokt för sådant om kvinnor. . . typ Bob Marley
 7. atla ska komma hit istället kanske med sitt skrivande, annars hon förstör tråd. njah... eller skapa musik? i övrigt hur stor toleransgräns egentligen är det här om det händer att personen (oavsett man eller kvinna) attackerar eller börja klara sina personliga bråk i forumet med mig?!
 8. vad tycker du själv? Det är bara att skapa mera just. Tipset: kolla och analysera dessa låtar du tycker om i liknande stil.
 9. då är det redan allt fin-fin och fortsätt bara. Det är viktigt att veta vad egentligen man vill uppnå, annars man just hör massor med ljudtekniska detaljer för att få mer steril ljud, eller förslag om produktion då att det ska vara en typisk rock/pop. Även jag har mina udda vanor (t.ex. att föredrar helst att ha på analog medium bara).
 10. hjäper dessa att sömnen kommer som det ska? Jag försöker just hålla sådant sömn som det är just nu. Vanligtvis är det värre att alltid skjuter vidare 1 timme, liksom dag vore 25 timmar lång.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.