Jump to content

Astronomcion

Medlem
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

1 Follower

About Astronomcion

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du borde prova dig att använda en spectrum analyzer där man kan "zooma" in på frekvenser för att höra vad felet kan vara. Jag använder Voxengo SPAN som är helt gratis. Här i bilden nedanför håller jag in ctrl+vänster klick för att den ska zooma in på ett specifict ställe, sen är det bara dra längst med spectrumet och försöka lyssna dig till vart "felet" nu kan vara. Du ser vilken HZ du ligger på i uppe i vänstra hörnet. Sen bara öppna en eq och rätta till det.
 2. Du klickar uppe i vänstra hörnet på det Pattern du vill ändra något i och trycker på "make unique" Så blir det ett unikt Pattern som du kan ändra noter i utan det stör resterande patterns
 3. Tack så mycket! Jepp håller med om att det är för mycket tryck..vid tripple-kicksen så clippar det lite tyvärr. Men kommer nog släppa en ny mix av låten framöver när jag får tid till det. Just nu fokuserar jag bara på att göra låt efter låt! Tack för att du tog dig tiden att lyssna!
 4. Yes, ju råare kritik desto bättre! Ja, det har jag kommit underfull mer, men av kritik från person har jag ju lärt mig tekniker, tricks, utfyllnad av frekvensrummet(?)och en jävla massa andra grejer. Ja du har helt rätt. Det händer att när jag arbetar med ett piano stycke så fifflar jag mycket med velocity och bygger in lite mänskliga fel här och där. Men elektroniskt gillar jag att det är ganska robot-aktigt. Jag har en workstation som jag kan använda som midi keyboard, den åker fram lite då och då(bor tillfälligt just nu så har inte hela "studion igång") Tack för din input. Ska försöka använda mig mer av keyboarden i framtiden, men är total nybörjare när det kommer till att spela på instrument så lite svårt att få till något bra(men får jag till något i FL försöker jag ibland lära mig det på keyboarden och vise versa). Japp det gjorde jag! Tack!
 5. Det händer att jag tar ner låtar efter vart för att förbättra dem. Jag har inte hållit på så länge med musik än så jag lär mig nya grejer varje dag. Kul att du gav den en chans till! Tack tack! Förstår vad du menar, försökte få till ett lead med lite hjärta i men lyckades inte få till något passande så jag nöjde mig med låten som den är nu. Tack för att du tog dig tiden att lyssna och även skriva vad du tyckte om låten. Uppskattar det som fan!
 6. Tjo! AirPods är väl ändå helt okej skulle jag tro, inte provat några men verkar ju ganska populära dock! Hah, man måste ju locka till sig lyssnare med något! Ok, grymt tack så mycket för inputen. Ska kolla om jag kan tona ner det lite mot slutet! Har inte läst något av H P Lovecraft, men jag vet vad Necronomicon är för något. Där har jag fått namnet ifrån, bara gjort om det lite!
 7. Hej allesammans! Tänkte fråga om det finns möjlighet att få lite kritik på mixen i en låt jag "släppte" idag. Skulle uppskattas mycket!
 8. Så lite bättre arrengements behövs, samt begränsa panorering lite. Känner nog att jag kan behöva det med! Tack så mycket för inputen, uppskattas. Tack!
 9. Hej allesammans! Har en ny låt jag precis blivit färdig med! Det finns nog ganska mycket att förbättra därför tänkte jag att jag ber om lite feedback här! Tack till alla som lyssnar/tar sig tid att posta etc!
 10. Kommer nu med ytterligare en låt, denna lite mer uplifting än föregående! Feedback uppskattas! Tack till alla som bidraget i tråden och som lyssnat! Edit: Låten kom visst inte med
 11. Det är var väl lite det som var tanken, men förstår vart du kommer ifrån. Ska jobba mer på att bygga drops i framtiden för att få till det där lilla extra! Tack!
 12. Det är synthmasterplayer, preseten heter Lightcore. Jag har sidechainat basen/kicken men det var första gången jag gjorde det så fick kanske inte till det helt rätt. Den spelar lite efter huvudleaden men också lite variation på den så att det inte blir för ljus ton när huvudleaden går mot ljusare toner. Jag tyckte jag hittade en bas med lite mid frekvenser, får leta vidare då! T.ex en sågtandsvåg från en plugin som 3-osc? Jag är relativt ny till att producera musik(hållit på 5 månader nu) så ursäkta min okunskap! Jag har inte jobbat något med hi-hatsen. Hur kan jag göra dom bättre? Effekter? Några andra lager med något? Tack för du lyssnade på låten och tog dig tid att ge mig feedback, uppskattas verkligen!
 13. Hej igen! Jag har återigen en ny låt som jag skulle vilja ha lite feedback på om någon har tid. Denna gång har jag lagt till lite andra element mot vad jag brukar ha så som cymbaler och en sub bas. Vad finns det för något som jag kan förbättra?
 14. Kul att du gillade den. Tack! Jag har som sagt bara producerat i 4 månader snart så det kommer någon gång i framtiden! Tack för tipset!
 15. Hej igen! Tack än en gång till alla som tagit sig tiden att lyssna! Kommer nu med en ny låt och hoppas på lite feedback!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.