Jump to content
Annons

Astronomcion

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Astronomcion

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kommer nu med ytterligare en låt, denna lite mer uplifting än föregående! Feedback uppskattas! Tack till alla som bidraget i tråden och som lyssnat!
 2. Det är var väl lite det som var tanken, men förstår vart du kommer ifrån. Ska jobba mer på att bygga drops i framtiden för att få till det där lilla extra! Tack!
 3. Det är synthmasterplayer, preseten heter Lightcore. Jag har sidechainat basen/kicken men det var första gången jag gjorde det så fick kanske inte till det helt rätt. Den spelar lite efter huvudleaden men också lite variation på den så att det inte blir för ljus ton när huvudleaden går mot ljusare toner. Jag tyckte jag hittade en bas med lite mid frekvenser, får leta vidare då! T.ex en sågtandsvåg från en plugin som 3-osc? Jag är relativt ny till att producera musik(hållit på 5 månader nu) så ursäkta min okunskap! Jag har inte jobbat något med hi-hatsen. Hur kan jag göra dom bättre? Effekter? Några andra lager med något? Tack för du lyssnade på låten och tog dig tid att ge mig feedback, uppskattas verkligen!
 4. Hej igen! Jag har återigen en ny låt som jag skulle vilja ha lite feedback på om någon har tid. Denna gång har jag lagt till lite andra element mot vad jag brukar ha så som cymbaler och en sub bas. Vad finns det för något som jag kan förbättra?
 5. Kul att du gillade den. Tack! Jag har som sagt bara producerat i 4 månader snart så det kommer någon gång i framtiden! Tack för tipset!
 6. Hej igen! Tack än en gång till alla som tagit sig tiden att lyssna! Kommer nu med en ny låt och hoppas på lite feedback!
 7. Tack så mycket. Tror du det räcker att jag boostar den lite grann eller behöver jag använda mig av plugins för att få till det?
 8. Hej igen, tack alla som tagit sig tiden att lyssna på låtarna. Jag har en ny låt jag gärna vill ha feedback på! Astronom1con - Space Guitar. Fick till ett riktigt nice ljud efter mycket pill. Mvh, Astronom1con
 9. Är klar med ännu än låt, tänkte det är bättre att posta den här än att spamma nya trådar. Kritik är väkommet! Mvh, Astronom1con
 10. Tycker den blev bra! Det ska jag göra. Tack för tipset
 11. Tja! Blev precis klar(i mitt tycke) med min nya låt, Stratosphere, och tänkte det skulle vara kul att få lite feedback på den. Mvh, Astronom1con
 12. Tack för ett varmt välkomnande! Gjorde en ny låt i helgen hade varit nice med lite feedback! Har som sagt bara hållit på i 3 månader så jävligt mycket att lära sig, men det är ju bara kul! Antar att man aldrig blir fullärd inom detta.
 13. Hej! Jag är ny här på forumet och tänkte introducera mig lite kort. Har hållt på med att producera musik i cirka 2 månader och tycker jag har lärt mig ganska fort. Har en synth jag spelat lite på innan jag började producera musik och antar att det är där jag lärt mig det mesta. Skulle gärna vilja ha lite feedback på min musik! Här är min soundcloud profil där jag har 10 låtar, kanske inte av bästa kvailté men jag är nöjd med min progression so far! Mvh, Astronom1con
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.