Jump to content

davveboii

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About davveboii

 • Rank
  På gång
 1. Tjenare! Är en kille på 19 bast som är sugen på att börja folkhögskola med musikinriktning. Jag undrar därför om någon på detta forum har förslag, tips eller erfarenheter om vilka som har de bästa musiklinjerna i Sverige. Jag spelar själv trummor och slagverk men är inte så sugen på att köra jazzprylen utan vill mer åt pop/rock/soul. Om någon har en idé så får ni gärna framföra oavsett om det gäller jazz, modernt eller klassiskt. Ha en fin dag! Mvh.
 2. Jag tänkte mig 7-8 mikrofoner på trumsetet och sedan skadar det ju inte om man kan spela in med några fler mickar samtidigt. Jag vet ju liksom också vilka mixerbord som skulle fungera men tänkte göra lite budget av det hela. Därför undrar jag vad man bör tänka på när man ger sig in i träsket av mixers i den billigare klassen.
 3. Tjenare! 😎 Jag är ute efter ett mixerbord med USB-interface för att kunna spela in trummor med. Vad jag önskar är att kunna mixa varje kanal (trumma) för sig i ett DAW-program, och därför har jag förstått att inte vilken mixer som helst fungerar. Har hört att folk pratar om preamps och mono-ingångar typ, men jag har verkligen inte fattat det där riktigt. Vad ska jag tänka på när jag köper USB-interface? Har ni tips på någon bra mixer? Mvh. David
×
×
 • Create New...