Jump to content
Annons

Jon A

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Du har rätt i det, att vi är konservativa vi som sysslar med detta. Det blir en hel del jantelag. Och jag upplever att många som är utbildad musiker ser ner på oss som är autodidakta, dvs om man inte heter Paul McCartney eller Benny Andersson vilka båda är ej notkunniga. Vi får väl se hur branschen utvecklas. Men läskigt är dock att Warner skrivit kontrakt med artificiell intelligens som låtskrivare. Googla på Daddy´s car på tuben....
  2. slejnard, jag befinner mig i samma sits som du. För gammal (enl samma norm) för att åka ut men levererar gärna låtar till etablerade artister. Inte ens mina barn (10 samt 13 år) tycker mainstreamradions utbud är bra.
  3. Jag skriver under på den reflektionen pop53. Men det borde ju finnas utrymme för något mer än mainstreammusiken i radion. Det är ju samma låtar som tuggas om och om igen, samma artister, radions utbud är ointressant som det är nu. Det måste vara något fel när det fortfarande är Beatles musik som är den mest spännande 2019. Vem påverkar vad som ska spelas? Radion är som som Melodifestivalen där det kan omöjligt vara de 20-30 bästa låtarna som skrivits varje år som tävlar. Jag känner många i min bekantskapskrets som skriver betydligt mer spännande låtar, som dessutom klockar in på runt 3 min...och har bra refränger...men som inte kommer längre än till, i bästa fall, bekantskapskretsen. Det har blivit lite som svenska akademin, man släpper inte in nya i sin innersta krets, eller åtminstone högst ogärna.
  4. Hej! Hur når man enklast musikredaktörer på radiostationer utomlands?
×
×
  • Skapa ny...