Jump to content
Annons

Ingrid

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det finns thunderbolt, har 133 G i ledigt på inbyggd SSD. Det tar kanske ibland 30-60 s att ladda in dem. Men det kanske är normalt? Jag tröttnar bara fort när jag vill jobba mig igenom biblioteket för att hitta något litet trevligt ljud jag vill använda mig av. Har tyvärr ingen koll på hur stora ev samplingar kan vara.
  2. Tack igen för svar! Det märkliga är att när jag öppnar gamla projekt med flera spår med både MIDI- och audiospår inkl effekter så är det inga problem att spela upp dessa. Det är bara när jag ska testa Logics olika ljud från biblioteket via klaviaturen eller piano roll som det går extremt långsamt för datorn att byta mellan dessa ljud.
  3. Tack så mkt för svar! Kanske är så enkelt att 8G inte räcker, vet någon något mer så är jag tacksam för all input! ☺️🎶
  4. Ingrid

    Långsamt Logic Pro X

    Hej därute! När jag skapar ett nytt projekt i Logic Pro x och lägger upp ett midispår där jag vill testa olika ljud från logics inbyggda bibliotek så tar det jättelång tid för dessa att laddas. Projektet ligger på skrivbordet i datorn. Har en Mac book Pro från 2015, 8 G i ramminne och en hårddisk som knappt är till hälften full. Använder ett externt ljudkort (Saffire le) via fire wire och har en Arturia Keystep kopplad via USB. Inget annat är inkopplat & som sagt ett i princip tomt projekt. Vad kan felet vara, 8G borde räcka för detta eller? Otroligt tacksam för svar och hjälp!
×
×
  • Skapa ny...