Jump to content

pop53

Medlem
 • Content Count

  580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

pop53 last won the day on May 14

pop53 had the most liked content!

Community Reputation

99 Utmärkt

About pop53

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det är ju en jäkla tur att jag inte bryr mig jättemycket om vad just du tycker om nåt. Och du det blir inget kaffe glöm det!
 2. Alltså 6-7 spår så ballar det ur det måste vara nåt annar fel för jag körde det där testet evans nånting som maxade allt på min gamla macmini från stenåldern och den fixade i alla fall 11 spår om jag minns rätt. Ett vanligt arr med typ 20 audiospår funkade också om jag minns rätt. Den har Logic 8 och rullar på leopard tror jag. Utöver den har jag ett gäng hackmacar med olika prestanda och dom fixar ett gäng spår. Men jag kör hellre riktigt ljud från mickar och riktiga förstärkare så datorn orkar med lite. Det är roligare också än att sitta med hörlurar framför en datorskärm och pilla. Kolla det är gjort med en hackmac med fyra skärmar och livestreamat till justin tv numera twitch när jag testade ett nytt program åt en programerare. Dvs ganska krävande med camtwist, fmle och musikprogrammet igång samtidigt och ändå funkade det. Det hade funkat lika bra med Logic för jag gjorde såna sändningar också.
 3. Du får du kolla efter glittersandaler i storlek 43 så kanske dom inget märker och edmamma slutar bara i förskräckelse om strömmen går. Till och med en jesusknäppare med bara en fisklina kvar låter högre än en androidnalle slut på ström, om man inte kastar smörgås med den för då låter swish swish swish glurp ett tag i alla fall. Men jag har allt gått på en musikskola och det var åldersdiskriming på högsta nivå och kristen huvudman med en massa annat trams om gud och sånt även om dom hade jamrum för vuxna så du missade inget. Där fick jag skåda digitaliseringens barndom ta form i skepnad av protools på nån slags ångmaskinsmacintosh och undan för undan urvecklades fl studio och edemamma ur den sörjan om jag förstått det hela rätt. Så allt är mitt fel jag kunde ju ha passat på och snott chippet under morgon mässan eller dunkat lite på den med nån gammal fender. Jag säger bara Gear4music innan dom slinker ur eu skynda fynda. Själv köpte jag en jättebillig vit cello där som jag tyckter gör sig bättre i vardagsrummet än nån gammal fototavla med gatuvy från långtbortistan från ikea. Den kom i en plastcase som funkar som fågelbad också så den är som en sån där swissarmynife lite kan man tycka. Rocka på och kom ihåg gittarrrrrrr musik, dråger och regelbundna 6 vanor undanhåller ungdomarna från den skadliga sporten och edman. Jag dedikerade mitt liv till detta genom att genomgå rockprofilen på valla fhsk på den tiden när sd lyssnade på ultima tule. Lite så på nåt vis
 4. Gillar den där lite urtvättade looken och ser inga fel mer än gåendet som är med i alla musikvideos 😀.
 5. Lägger hit en video av en som lär ut Davinci Resolve. Den här videon handlar om hur man får programmet att rulla smärtfritt på en dator som normalt inte orkar högre upp lösningar. Bra program om nån behöver och det finns en skitbra gratis version som duger till Hollywood rullar.
 6. Har ingen ordning på allt. Fyller datorn med hårddiskar och har en extern tb docka för två SSD samt en usb3 docka men gör mest video med den datorn.
 7. En G stämd gammal Levin från tippen och en flock goda bärs då kan det gå så här för en gammal Brusan låt. Man får träna lite bara
 8. Jo jag har den och lite andra BMD grejor för video och det är bra grejor, jag har också den gamla modellen ATEM TVS. Man kan koppla ihop dom över HDMI eller SDI så man får 9 full hd kameror och båda enheterna kan man koppla ljudkort, preampar och eller en mixer till. Atem Minin kräver dock en obalanserad signal på line in ingångarna. Kort sagt det är en baggis att få in en massa kanaler både från mixers och DAWs och det har nog aldrig varit billigare att göra högkvalité video med ljud än nu. Video industrin har inte samma prisutveckling på utrustning som audio sidan har haft ganska länge nu med fullt av bra billig utrustning. Men det är det billigaste man hittar av proffs och semi proffs läget om man inte ska köra med gaming grejor för capturing och streaming.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.