Jump to content

pop53

Medlem
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pop53 last won the day on July 11

pop53 had the most liked content!

Community Reputation

15 Bra

About pop53

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja det finns nog en del Gessle texter på Engelska där engelskspråkiga liksom fått fundera över vad fan dom sjunger om 😁 så visst kan det funka. Kör på med låten och skriv texten sist så löser det sig nog. Lycka till
 2. Tråkigt om du drar, mitt förslag vänta ett tag innan du bestämmer dig.
 3. Det är nog inte meningen från nån av oss som svarar att göra det svårare för dig vi vill hjälpa till bara. Vi kanske inte lyckas skitbra i alla lägen . Grafikkort eller ej är beroende på vad du vill göra men som regel nåt man kan köpa till i efterhand om det visar sig att man behöver mera kraftfull grafik. Jag leker att jag meckar med video så jag har ett gtx 1080 och det kostade ca 10 000 spänn bara det. Men i förhållande till vad jag faktiskt kan och skulle klara mig med så snackar vi overkill så in i ........ Däremot så behöver jag det då vi går mot upplösningar över 4k om jag vill leka med sånt material. Kort sagt det beror på. Nu kommer amd med nya grafikkort och då förmodligen även priser så prestandan ökar och priser sjunker så det är en del att fundera över när det gäller grafikkort. Personligen tycker jag att musik och video hör ihop men det kanske inte alla gör och då räcker det med processorns inbyggda grafik eller ett standard kort. Så här ser min hackmac ut med thunderbolt dockan till höger. Skärmen är en Samsung TV jag har till video men den funkar också bra som monitor via displayport kopplingen från mitt Thunderbolt kort.
 4. Det var bara som ren information det jag skrev inte som en replik men det ser nog så ut kanske. Jag kör os x bara för att Logic försvann på PC sidan och sen blev jag fast för att jag inte kunde med dom andra som cubase reaper och alla andra daws. Macar med kräm i var så in i h.... Mycket för dyra för mig så jag såg ingen annan utväg än att bygga hackmacar.
 5. Jag och många många med mig gillar att mecka dator och speciellt om man får dubbelt så mycket för pengarna
 6. Det är precis den logiken och röda tråden som Gessle lyckas med i exemplet du ger som inte finns på samma sätt i det du skrev på engelska enligt mig. Som jag sa jag tycker absolut att den ska göras färdig så jobba på det kan bli bra. Håller med mixamannens reflektioner. Musiken som sådan lyssnade jag inte på som ett färdigt arr, det förstår jag att den bara är som stöd/skiss för melodin så länge.
 7. 20 000 spänn får du en väldigt väldigt bra dator för om det inte står ett firmanamn på den. Dom 7-8000 som skillnaden kanske blir mot en ihopsatt på lösa delar ger ju givetvis utrymme till ännu bättre grejor i burken. Kort sagt låt nån bygga den om du inte vill eller kan. Ett av dagens nytillverkade moderkort av en känd tillverkare funkar och så har det varit i ett gäng år nu. Processor har du redan koll på och man kollar bara om den funkar för moderkortet. Minnen = samma och lätta att lära sig byta eller uppgradera. Ska du inte lira spel eller mecka med film så är det kanske inte ens nödvändigt med ett grafikkort utan det inbyggda i processorn kanske räcker. Ska du också spela och göra video så är det riktigt gott att ha lite cash över att lägga på ett bra grafikkort. Hårddiskar är lätt -> SSD och behöver man också extern lagring så funkar usb3 dockor ganska bra men det finns moderkort med thunderbolt port för extern hårdvara tex en tb docka också. Men visst kan man köpa färdigt och då funkar nog i princip alla datorer från kända tillverkare helt ok nu för tiden. Jag får för mig att Dell och tex HP är lite som med Apple datorer dvs att man betalar mycket för namnet.
 8. Det blir liksom separata lines och bilder som i och för sig kan höra ihop men ändå inte riktigt. Jag tror att en engelskspråkig skulle bli lite förvirrad och se det som brottstycken ur ett större samanhang. Melodin är ok men det blir lite statiskt i förhållande till musiken liksom som att du väntar in en triggerpoint. Helt ok låtide tycker jag i alla fall och väl värd att utveckla. lycka till
 9. Är det inte gamla Ejay loopar
 10. Sen är dom inte så bra heller, har en kamera mick av dom och den är väl okish men inget som sticker ut. Men varför välja ett danskt ö som då förmodligen tolkas som en bokstav i namnet om det är en symbol egentligen. Det duger väl bra med Rode
 11. Men det är väl åttondelar med en konstpaus/karatelandning/upptaktish grej liksom för att vara mer precis eller hur man ska uttrycka sig hehe (smajlisarna funkar inte av nån anledning).
 12. Jo det finns bra och kassa mickar och Google vet mer
×
×
 • Create New...