Jump to content

pop53

Medlem
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pop53 last won the day on August 4

pop53 had the most liked content!

Community Reputation

26 Utmärkt

About pop53

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pop53

  Rusconcert

  Lite trollmors umpa gumpa, gillart och ibland är det kanonbra. Lockande beats från norr på nåt sätt som man känner igen. Ungdomsmusiken fanns ju i öster också allt från punk till pop men den har det inte rapporterats så mycket om som amerikansk och engelsk men det är klart att det finns en lång historia om hur den utvecklades.
 2. Vad är det för typ av mick? Behöver den verkligen fantommatning?
 3. Det var inte så svårt att hitta info
 4. https://www.guitarplayer.com/guitaraficionado/the-circuit-current-affairs
 5. Det borde finnas närmare men annars kan du kolla på alibaba.com och ta hem från Kina. Där köpte jag mina Tuk tukar med solfångare på så där finns allt.
 6. Tack, nej det kanske inte är så stor skillnad mellan dom. Jag tycker att när bild får ljud så blir örat förlåtande och allt låter bättre än det är. Jag tackar och bockar oavsett.
 7. SE Electronic micken var lite starkare i alla fall så den var nog bäst.
 8. Jättestort tack! Rode go micken ägde jag redan och testet var för att jämföra mellan den och den andra micken som var från 4sound i Linköping. Men personligen så jämförde jag med inspelat i studio miljö med bra preampar och "riktiga" mickar så jag tyckte att dom levererade skitkass båda två . Men jävla skönt betyg på det andra tackar.
 9. pop53

  Försvunna trådar?

  Ah nu vet jag det är Cover detektiven som slagit till. Det är så överseriöst här ibland så det kan bli lite lustigt.
 10. pop53

  Försvunna trådar?

  Ja men då är det så alltså jag tänkte väl, nog för att jag drack tre folkbärs igår men det blir man inte kaxig av så man ser i syner. Det var en med Nilsson också men den försvann också då tydligen. Får skriva här då att dom var helt ok båda två.
 11. Antingen ser jag i syner eller så har två trådar med nya låtar försvunnit sedan igår. Den ena var en blues med Nilsson och den andra av Mixamannen som jag glömt gengre på. Eller kan man deleta trådar här också nu för tiden. Hmm det kan jag ju kolla själv föresten. Edit: Nej det verkar man inte kunna, skumt det var inget fel på dom låtarna nåväl.
 12. plattan i mattan spar tid 😁
×
×
 • Create New...