Jump to content

pop53

Medlem
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

pop53 last won the day on May 14 2020

pop53 had the most liked content!

Community Reputation

100 Utmärkt

About pop53

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den tätar i fuktiga miljöer som sagt
 2. Vilket skitprat det är en tätningsring mot fukt helt enkelt
 3. Det är ju en jäkla tur att jag inte bryr mig jättemycket om vad just du tycker om nåt. Och du det blir inget kaffe glöm det!
 4. Alltså 6-7 spår så ballar det ur det måste vara nåt annar fel för jag körde det där testet evans nånting som maxade allt på min gamla macmini från stenåldern och den fixade i alla fall 11 spår om jag minns rätt. Ett vanligt arr med typ 20 audiospår funkade också om jag minns rätt. Den har Logic 8 och rullar på leopard tror jag. Utöver den har jag ett gäng hackmacar med olika prestanda och dom fixar ett gäng spår. Men jag kör hellre riktigt ljud från mickar och riktiga förstärkare så datorn orkar med lite. Det är roligare också än att sitta med hörlurar framför en datorskärm och pilla.
 5. Du får du kolla efter glittersandaler i storlek 43 så kanske dom inget märker och edmamma slutar bara i förskräckelse om strömmen går. Till och med en jesusknäppare med bara en fisklina kvar låter högre än en androidnalle slut på ström, om man inte kastar smörgås med den för då låter swish swish swish glurp ett tag i alla fall. Men jag har allt gått på en musikskola och det var åldersdiskriming på högsta nivå och kristen huvudman med en massa annat trams om gud och sånt även om dom hade jamrum för vuxna så du missade inget. Där fick jag skåda digitaliseringens barndom ta form i skepn
 6. Gillar den där lite urtvättade looken och ser inga fel mer än gåendet som är med i alla musikvideos 😀.
 7. Lägger hit en video av en som lär ut Davinci Resolve. Den här videon handlar om hur man får programmet att rulla smärtfritt på en dator som normalt inte orkar högre upp lösningar. Bra program om nån behöver och det finns en skitbra gratis version som duger till Hollywood rullar.
 8. Har ingen ordning på allt. Fyller datorn med hårddiskar och har en extern tb docka för två SSD samt en usb3 docka men gör mest video med den datorn.
 9. En G stämd gammal Levin från tippen och en flock goda bärs då kan det gå så här för en gammal Brusan låt. Man får träna lite bara
×
×
 • Create New...