Jump to content

pop53

Medlem
 • Content Count

  596
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

pop53 last won the day on May 14 2020

pop53 had the most liked content!

Community Reputation

103 Utmärkt

About pop53

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Är det bra låtar på riktigt så hörs det som regel utan nått profsigt komp och då ska man inte behöva komma med en skottkärra cash själv utan branschen löser den biten. Det finns dom som lever på andras drömmar så man ska nog försöka försäkra sig om att dom kan leverera på riktigt. Fixa en youtube kanal och bygg upp en publik över tid kostar bara själva internetuppkopplingen kan nog vara en bra och billig väg, konkurensen är dock stenhård även där som överallt annars. Man kan publicera låtar och live framträdande lite överallt som facebook, instagram etc etc nu för tiden så den möjlig
 2. Det beror på hur man definierar humor men jorå det går allt tackar som frågar man får rya i lite bara så det blir nån ordning på landet. Gamgubben ser lite kasst äre grytlappar över ögona på gula gubben?
 3. Å vilka Kramgoa snubbar alltid med ett vänligt ord till övers kommer att sitta som en keps i bandet.
 4. Har ingen aning om hur folk tycker att den här stilen ska låta och det finns säkert dom som vill kritisera men jag tycker att det låter bra så enligt mig är det lungt, kör på.
 5. Alltså det måste finnas en låt först, att sitta och fibbla med beats från både ezd och adictive drums för att försöka komma på nåt är skoj några gånger men sen kommer verkligheten ifatt en dessvärre. Jag äger båda programmen och visst behöver man trummor så är dom skitbra båda två men finns det ingen låt så blir det inte mycket av det ändå.
 6. Jag skulle nog säga att jag föredrar originalet men att virveln soundet nog ska ses över lite
 7. Min dator snarkar ibland men som tur så är det min videodator så det gör ju inget. Har ingen aning om varför men försök med ett annat vägguttag på en annan grupp som mixamannen föreslår. Har en Lenovo y720 laptop också men den är tyst
 8. Gitarren i inledningen är för vass
 9. Den tätar i fuktiga miljöer som sagt
 10. Vilket skitprat det är en tätningsring mot fukt helt enkelt
×
×
 • Create New...