Jump to content
Annons

YellowStudio

Medlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

YellowStudio last won the day on December 13 2019

YellowStudio had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutralt

About YellowStudio

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack för tipset! Den tycker jag om och använder hela tiden ( har den alltså redan 🙂 Här är en annan gratis: https://www.jrrshop.com/izotope-ozone-imager Vi kanske skall samla ihop lite gratis grejor som verkar bra inför Jul?
 2. Kontakt är standard men den kostar. Dom har rea nu på Native instruments.
 3. Kan du inte använda Cubase egen sampler?
 4. Bäst vet jag inte men jag använder Soundtoys plugins i stort sett hela tiden. Dom är riktigt bra i alla fall.
 5. Lite känner man igen, lyssnar fortfarande på Nick Drake ibland.
 6. Mitt tips på 808: http://www.goldbaby.co.nz/tape808.html
 7. 96 samples låter väldigt lågt. Jag kör 256, iofs på en äldre maskin men jag hör ingen latency eller annat som stör. Vad kör du för projekt upplösning? Sånt påverkar också. Det är sällan man behöver gå över 48/24. Det är om man jobbar mycket med stems som det kan vara idè att gå högre har jag läst.
 8. Kan inte dom där data grejorna men vad har du för buffer size? Har du aktiverat cubase audio power scheme? aktiverat multi processing?
 9. typ det här? https://www.musictech.net/guides/buyers-guide/the-top-11-products-for-room-calibration/
 10. Håll koll på: https://vi-control.net/community/ Du får nog mest info där.
 11. YellowStudio

  Cubase 10.5

  Tack, såg det precis. Här är the new features: https://new.steinberg.net/cubase/new-features/ Spectral Comparison EQ har jag väntat länge på. 🙂 Trodde det skulle vara gratis för oss som har 10an men det blev 573 riksdaler.
 12. Varför inte Ozone då? Själv använder jag IK Multimedia TRacks https://www.ikmultimedia.com/products/tr5max/ men använder pluggarna enskilt i Cubase.
 13. Tack, intressant! 🙂 Det skall jag prova. Jag brukar göra det på enskilda intrument när melodin cirkulerar runt en pedalton.
 14. Det styrs av basbellop som det kallas. Köper du t.ex en gitarr för 20000 så drar du av den i årets omsättning. Kostar den däremot 30000 så skall den dras av på 3-5 år. Tycker du skall fråga din revisor hur han vill att du skall organisera din bokföring. Bokföring studioutrustning = kostnad Såg inte att det var en gammal tråd, kanske inte så aktuellt nu 🙂
 15. Snart är dags! Hur ser er önskelista ut? Är det något speciellt ni skall kolla in? Själv ser det ut så här ungefär: Skall kolla efter extern hårddisk: ssd usb 3.0 Sen skall jag kolla på Toontrack: superior drummer Tar nog en tur på Thomann och ser om där är något kul stränginstrument man behöver som man inte visste om 🙂 Pianoteq expansioner kanske Det finns annat jag funderar på t.ex en 4k skärm men det kanske slutar med att jag inte köper någonting alls.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.