Jump to content
Annons

mallemorot

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Bra att veta! Tack så mycket ? Då inser jag definitivt att kombinationen jag funderade på inte fungerar.
  2. Tack för svaret Henric. Problemet är att jag i första hand behöver en liten smidig låda för övning som inte tar upp stor plats hemma. Är förmodligen en omöjlig kombination att kombinera billigt/smidigt med nåt som också funkar i repan...
  3. Tackar för tipset ? Har faktiskt hittat en Laney RB2 Richter 50w begagnad för 700 kr som jag funderar seriöst på, den känns som ett bra alternativ.
  4. Tack för tipsen! ? Ja ska hålla koll på de sidorna, förr eller senare dyker det upp något. Den där nya Gear4Music känns lite för bra för att vara sann till det priset...
  5. Ja jo tack jag är inte helt tappad bakom en vagn... 😄 Blocket och tradera har jag så klart hållit koll på ett bra tag nu utan napp (hade varit enklare om man bodde i en storstad) men jag tänkte mer om det fanns på andra ställen som jag kanske inte tänkt på?
  6. Ja det är lite så jag tänker med. Köper helst begagnad bra kvalité. Har du något tips om var man ska leta?
  7. Jag söker en liten billig basförstärkare (25-50w) för under 1000-lappen. Främst för hemmabruk men ska även fungera i replokalen. Har tittat på Gear4Music-förstärkare, är det någon som har erfarenhet av deras grejer eller kan säga något om kvalitén? Det bästa vore förstås att göra ett begagnatfynd av ett erkänt märke, men det är lättare sagt än gjort. Obs. Stärkaren ska inte användas vid inspelning, har bättre lämpad utrustning för det. Det är förresten den här jag kikat på: https://www.gear4music.se/sv/Gitarr-bas/25W-Elektrisk-basforstarkare-av-Gear4Music/8C9?origin=product-ads&gclid=CjwKCAjwp_zkBRBBEiwAndwD9eGheUw7ixhlxLvBKgmzUV74xyRgBheN6Lm_utRxnWiqEI7DM1SC1RoCJfgQAvD_BwE Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa ny...