Jump to content
Annons

tiffe

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tiffe

    Datorkrav

    Fast där tror jag att det skett en förändring. Kollar man hemsidan under faq så står det så här idag... Is FL Studio available for Mac - Mac OS? Once upon a time, the answer was no. Now the answer is YES! Never say never we suppose. This is a native 64 Bit macOS application that works on macOS 10.11 and later. Native betyder väl att det är en version skriven för mac va?
  2. tiffe

    Datorkrav

    Tack för tipset men han är VÄLDIGT bestämd på FL fronten...
  3. tiffe

    Datorkrav

    När jag kollar upp den processorn står det att den har fyra kärnor... har jag missförstått detta? Edit: Jag kollade upp den genom infon i själva datorn o helt rätt! Den har bara två kärnor... my bad!
  4. tiffe

    Datorkrav

    Hej allihop! Jag är farsa till en snart fyllande 14-åring som länge har suttit o gjort låtar i garageband på sin Iphone. Han har länge velat hoppa upp ett snäpp i det hela o börja jobba i FL Studio (producer edition). Vi hade tänkt ge honom den möjligheten i födelsedagspresent. Jag kan INGET om studioprogram och inte svinmycket om datorer heller längre men jag vet att det aldrig är så enkelt som att läsa minimum requirements o lita blint på det så jag tänkte vända mej hit o fråga experter helt enkelt. Ett externt ljudkort och bättre hörlurar (kanske monitorer) i framtiden så långt är jag med men själva burken undrar jag lite över. Jag har en Macbook Pro från slutet av 2015 med processor 2,7 GHz Intel Core i5, minne 8 GB 1867 MHz DDR3 och 120 GB SSD intern disk + en extern vanlig disk på 2TB. Kommer det här räcka för honom att i alla fall börja på och kan han överhuvud taget börja greja lite med det utan externt ljudkort i början? Tackar er i förväg för hjälpen!
×
×
  • Skapa ny...