Jump to content
Annons

Iza weidenhag

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Iza weidenhag

  1. Kanske det Erik! Det är mycket möjligt! Tack för tipset!
  2. Tack Fidden för att du både lyfte det du gillade och gav mig konstruktiv kritik! Väldigt värdefullt!
  3. Tack för att du tog dig tid att ge så intressant och konstruktiv feedback! Uppskattar det verkligen! Gradual change var den första låt jag skrev och den skrev jag helt själv. Speak fick jag lite hjälp med som kanske kan ha resulterat i att den inte helt känns som min egen. Ska tänka på detta i framtiden och även ta till mig det du nämnde om självsäkerhet! Stort tack mixamannen!
  4. Jo, men det stämmer precis mixamannen. Är osäker och ovan vid inspelningssituationer vilket sätter sig på stämbanden. Får helt enkelt öva vidare! Annars, vad tycker du om låtarna? Arr, komposition, melodier etc?
  5. Stort tack för din feedback mixamannen! Du har definitivt en poäng! Tar med mig den!
  6. Hej! Lyssna gärna på mina låtar ”gradual change” och ”speak” och ge jättegärna feedback! Jag har skrivit låtarna och min bror har mixat/producerat dem i sin studio. https://youtube.com/channel/UCUksQI7NhA4PgHNw3uI6xTg
  7. Hej!

    Går det att maila dig?

    mvh Iza

    1. kent ericsson

      kent ericsson

      Absolut du kan nå mig på eson59@gmail.com 

  8. Hej! Kul att du hörde av dig! Jag är ny här på forumet, så är inte så haj på alla funktioner. Kan jag på något sätt lyssna på det du skrivit? Mvh Iza.
  9. Iza weidenhag

    Sångerska finnes

    Hej! Jag heter Iza weidenhag och har sjungit i olika forum sedan jag var liten. Just nu har jag ett projekt tillsammans med min bror där vi kör covers på rock/pop/countrylåtar. Jag är jättesugen på att samarbeta med andra musiker, gärna i ett band, eller om du är låtskrivare och behöver en sångerska. Jag skickar med ett youtube-klipp så kan ni höra hur jag sjunger. Hör av er om intresse finns! mail. Weidenhag@yahoo.se
×
×
  • Skapa ny...