Jump to content

Per GBG

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutralt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jag lyckades faktiskt fixa det. Skruvade isär kåpan och satte en skruvmejsel mot den magnetiska delen mitt i luren. Det blev nån slags liten stöt. Sen har ljudet varit perfekt. Ingen aning om hur det gick tilll men det viktiga är ju att det funkar. 😁
  2. Hejsan Har bara ljud i ena luren. Googlar på hur man reparerar. Hittar ingen bra guide. Någon som har tips?
  3. Hej! Någon som känner igen detta felmeddelande? Jag får det när jag försöker spela upp vanliga ljudfiler typ mp3 i Windows Media Player. Har aldrig varit problem med detta förut. "Det går inte att spela upp filen. Windows Media Player stöder eventuellt inte den aktuella filtypen eller den codec som användes för att komprimera filen."
  4. Hej! Protools finns ju nu i en gratisversion som ska vara enklare än den vanliga varianten. Någon som prövat ladda ner den på en laptop? Jag är speaker och gör reklam mm. Har idag et studiorum men vill vara mer mobil och kunna banda lite varstans. I sommarstugan tex. Jobbigt att släpa med sig stora datorn så, som sagt, någon som vet hur det funkar med laptop? HAr en fast track solo ljudkort/dosa och en AT4040 mic.
×
×
  • Create New...