Jump to content

RoA

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About RoA

 • Rank
  Nykomling
 1. Jodå, det går säkert att ladda in vst i cakewalk och sen styra via midi-klaviaturen med rätt inställningar. Men Mjukvaran till Native Komplett är så bra att du lätt väljer ljud (vst) via keyboarden på nolltid, det går nu säkert att skicka samma midi information till cakewalk för att göra motsvarande, och kanske kan jag få det att fungera det innan vi firar nyår 2031 Men tanken här var att behålla det användarvänligt och enkelt, men då förstår jag det rätt att det kvittar hur många utgångar ett ljudkort har då drivrutinen endast hanterar en källa?
 2. Hej. Nja, jag använder Natives egna program och väljer ljud sen kör jag pararellt med Cakewalk, jag spelar till de ljud/midi-filer jag tidigare skapat. Får försöka skissa ner det och bifoga :-) det är ju svårt att beskriva
 3. Hejsan. Har uppdaterat mig lite hemma med ett MIDI-keyboard (Native s49) och vill nu använda detta via datorns mjukvarosyntar samtidigt som jag spelar upp kombinerade midi/audio inspelningar från Cakewalk. Jag har ett gamalt ljudkort med bara en stereoutgång idag (Edirol UA-4FX) Nu kan jag bara använda ASIO-drivrutinen till en av uppspelningarna, de andra valen jag har ger för dålig respons. Om jag köper ett nytt ljudkort med flera utgångar kommer jag kunna spela upp flera ljudspår från olika källor i datorn? dvs. Cakewalk spelar upp audio/midi, och native keyboard usb till dator som kör komplete program med mjukvarosyntar? ber om ursäkt för den besakrivningen :-)
×
×
 • Create New...