Jump to content
Annons

PBMClubber

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om PBMClubber

  • Födelsedag 1977-01-24

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Upplands Väsby

Socialt

  • Skype
    PBMClubber@gmail.com
  1. Om strömmen inte ens går på så är det 2 saker som avgör orsaken. PSU (Ström aggregatet) eller MB (Moderkortet). Går strömmen på men händer inget, då kan man säga grattis, det kan vara många orsaker, man får då lyssnar på vilka fläktar snurrar. Går strömmen på och det fastar någonstans vid windows uppstart så kan det vara OS eller drivrutin eller hårddisk eller annan hårdvara som inte vill spela med riktigt. Det är inte väldigt lätt att felsöka en dator så här i text format. Jag löser mina dator problem själv och har alldrig haft problem att lösa mina problem, eftersom det är mitt yrke. Är man på platts är det betydligt mycket enklare att fixa eller hitta problem. Om du har exakt detaljerad beskrivning på hur datorn beter sig eller vad du har provat göra så kanske det kan vara till hjälp. Det kan även vara sådana fel som att bryten kabel, ja i princip vad som helst.
  2. Om mjukvara så är oddity oslagbar jämfört med vanguard.. Det är mer för euro och trance.. Oddity är riktigt smutsig och elak.. Men, jag igentligen ute efter hårdvara.. Beklagar att jag inte sa något om det.. sorry
  3. PBMClubber

    Elaka synthar

    Någon som kan tipsa ett par synthar som har riktigt elak sound, rejält med kräm för mangel techno.. Inga jp-8080, virus kc, nordlead synthar eller liknande.. Det ska skrapa.. alltså låta elakt. tack 😄
  4. Tack för svaret, men det är inte riktigt så enkelt heller.. Jag måste nog kolla med Creamware vad det kan vara.. Problem är alltså 2 steg: 1. * Scope 4.0 måste stängas * Starta Cubase SX2 * Jag får upp meddelade att ASIO kunde inte laddas. Typ kan inte hitta något att referera till. 2. * där med går inte heller XTC-mode igång "självklart" eftersom den inte kan starta scope viruellt i bakgrunden. Kan den inte starta scope i bakgrunden då kan man inte hitta XTC heller.. Jag vet inte om det är scope som går i bakgrunden eller om det går igång någon mini scope.. Iallafall så känns det som om något scope relaterat borde bakas in i cubase inställningarna.. Det är vad jag har sett då det har en gång i tiden fungerat. Jag testade detta.. I scpe 4.0 inställningar bocka av XTC-mode och starta om scope 4.0 och sedan bocka in XTC-mode igen... men det gick inte så bra.. Jag testade ominstallera scope 4.0 utan fina resultat.. ---------------------------------------- (Hmmm..det finns två pluggar i XTC-läge som heter XTC delay M och XTC-delay S Kan det vara dem du tänker på? det är bara en enkel sliderbar. ) Själv hade jag alla XTC-pluggar som finns i scope 4.0 då det fungerade.. även reverben, kompressorer m.m.. även scope syntharna =) ---------------------------------------- Jag kontaktar Creamware, de har nog svar på stubinen..
  5. Jag skrev det i flera forum platser för att det handlar om ljudkort och det handlar om cubase.. Alla kanske inte är intresserad att läsa alla forum platser. Det handlar inte om VST-pluggar... Det handlar om XTC-pluggar. Jag tror inte att Scope 4.0 och drivrutinen är problemet. Jag tror själv att det borde vara cubase själv som inte förstår att jag har scope 4.0 och drivrutiner.. Någonstans måste det finnas typ som .ini fil eller i registret där man kan definera variabler..
  6. Kollar med er som har creamware studio ljudkort och kanske haft samma problem. Annars kontaktar jag Creamware i slutändan. Beskrivning: För att kunna köra XTC-plugins i cubase måste man stänga av Scope 4.0 och sedan starta Cubase SX2.. Under uppstarten av Cubase så ska XTC-plugins laddas in och ASIO drivare ska startas i bakgrunden. Problem: Efter halvvägs i uppstarten av cubase så kommer meddelandet att ASIO kunde inte startas och att det inte finns någon typ ljudkort att referera till, nåt i denna stil.. Är inte i studion just nu och kan inte kolla meddelandet exakt, men ni förstår nog vad jag menar. Det jag är ute efter är att starta cubase med creamware XTC-plugins och det kan inte göras då Scope 4.0 är igång. Någon som har lösning på detta.. Jag vill inte höra kontakta supporten, för det är vad jag gör om ni inte har bra svar, tackar =)
  7. Kollar med er som har creamware studio ljudkort och kanske haft samma problem. Annars kontaktar jag Creamware i slutändan. Beskrivning: För att kunna köra XTC-plugins i cubase måste man stänga av Scope 4.0 och sedan starta Cubase SX2.. Under uppstarten av Cubase så ska XTC-plugins laddas in och ASIO drivare ska startas i bakgrunden. Problem: Efter halvvägs i uppstarten av cubase så kommer meddelandet att ASIO kunde inte startas och att det inte finns någon typ ljudkort att referera till, nåt i denna stil.. Är inte i studion just nu och kan inte kolla meddelandet exakt, men ni förstår nog vad jag menar. Det jag är ute efter är att starta cubase med creamware XTC-plugins och det kan inte göras då Scope 4.0 är igång. Någon som har lösning på detta.. Jag vill inte höra kontakta supporten, för det är vad jag gör om ni inte har bra svar, tackar =)
  8. Testa exporta i realtime, Allternativet har du då du väljer export i menyn. Då exportas det som händer när du spelar upp låten i cubase. Lycka till.
×
×
  • Skapa ny...