Jump to content

martones

Medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by martones

 1. martones

  Inspelning

  Hej @jeffi58! Absolut men det ska vi väl kunna lösa! Har både den ena och den andra att ta in för inspelning så det kan vi fixa! När skulle detta vara aktuellt månne? /Martin
 2. martones

  Inspelning

  Hej @jeffi58 Jag finns i Uppsala och har inspelning som en av sakerna jag kan göra. Var befinner du dig? https://martinantonsson.com
 3. Hej! Vad jag skulle göra är att se till att ha liknande reverb på trumrummet, gitarrer och sång men med lite olika längd och karaktär för att knyta ihop det så det känns som en låt. Lite svårt att säga på rak arm inställningar beroende på vilket reverb man använder vilket är väldigt individuellt. När du börjar så får du jättegärna höra av dig så är jag gärna med och bollar idéer. Bara säga till!
 4. Jag skulle i mixningen se till att just för en sån här typ av låt har mycket power och rymd för att knyta ihop de olika instrumenten så reverbet tex har anknytning till varandra för att skapa en helhet. Lite sånt tänker jag på när jag lyssnar på låten. Lite mycket enskilda för sig själv just nu.
 5. Jag håller med om att en statisk uppbyggnad av de här typerna av låtar gör mig att tappa intresset ganska snabbt. Det behöver hända något för att bibehålla fokus från min sida.
 6. Vad har du för gain-struktur när du spelar in? Dvs, vilken ingångsvolym kommer in i ditt DAW? Vad du kan göra är att göra en separat AUX där du skickar musiken i en viss volym och rösten i en starkare så du har en egen "monitor" kontroll. Finns lite variationer att göra på som jag ser det men börja på ingångssidan skulle jag tipsa om.
 7. Skapade för någon vecka sedan en ny feedbackgrupp för mixningsjobb på Facebook! Dela med er av erfarenheter och ge feedback för att skapa ännu bättre musik! Gå med! https://www.facebook.com/groups/404289170446871/
 8. Hej Annika! Vilka är dina referenser när det kommer till låtskrivande?
 9. Hej! Jag är definitivt intresserad! Alternativ/rock är verkligen en genre jag gillar att arbeta med www.studio5a.eu (hemsidan uppe inom kort) Skicka gärna PM eller till info@studio5a.eu för referens samt pris. Ha det gott! /Martin
 10. Rekommenderar Joe Gilder på youtube. Han säger väldigt mycket vettiga saker (kör även Studio One). Jordan Valeriote är också bra att lyssna på. Kommer med bra tips (lite hårdare musik).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.