Jump to content
Annons

Kråkan

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag vill lägga till gitarrnoter men kan inte höra trummorna när jag ska göra det.
  2. Trådens titel är en variant på "... for dummies" om någon undrar. Jag känner mig som en idiot. Om ni har ork att svara på mina frågor så är ni väldigt snälla. Det är fritt fram för alla att posta här också såklart. Detta får gärna bli den allmänna hjälptråden för Mixcraft. Till FRÅGA 1 då: Jag har lyckats med konststycket att göra ett trumspår i mitt projekt, och nu vill jag lyssna på det samtidigt som jag skapar och editerar ett gitarrspår. Gitarrljudet har jag hittat i ljudbanken. Men hur jag än bär mig åt så kan jag inte lyssna på trummorna samtidigt med gitarrspåret, och samtidigt redigera. Vad är detta? Jag måste vara en idiot. Någon som kan hjälpa mig?
  3. Jag tyckte Mixcraft var lättare... Finns en risk för att jag helt enkelt går vidare med det enklaste i nuläget. Tycker samtliga DAWs är svåra att använda men Mixcraft var nog det lättaste jag sett hittills.
  4. Svårt att komma igång med Cakewalk. Jag får titta på videon (ovan) när jag har tid.
  5. Väldigt skum nedladdning som tar evigheter och rusar datorn. Undrar vad bandlab gör med min dator just nu egentligen!! Får se om jag gillar programvaran eller inte (om installationen går bra alltså). Alla DAWs jag har prövat hittills har varit skräpiga och svårnavigerade och jag förväntar mig inget annat av denna, men som sagt, vi får se.
×
×
  • Skapa ny...