Jump to content
Annons

Diize

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej allihop. Gick o la mig ungefär 03 inatt, vaknade upp och helt plötsligt så är både mitt ljud och mikrofon helt "scratchy". Jag kopplade in USB headset för o testa om det bara va mitt headset som gick sönder, men då fungerade musik osv bra men micken som fortf är inkopplad i mixern va fortfarande "scratchy".. Jag har tagit ett kort på min mixer så ni kan se om jag råkat kommit emot något tokigt, skulle va guldvärt med lite tips här. Utrustning; Yamaha MG10XU Rode Procaster XLR --- Vad jag har testat; ställt om allt på 0 på mixer bordet, har även testat o bytt kanal för mikrofonen, har testat startat om datorn, startat om mixern, osv osv.
  2. Tja. Har redan införskaffat mig en Yamaha MGX10U nu, och älskar det, platsen som det tar är inget större problem. Men vem vet, kanske att införskaffa sig en Rode Procaster är nästa projekt. hm... 🙂
  3. Lite input vore guld! Vore jätte tacksam ifall nån kunnig kan hjälpa mig lite! Lite halvt ny till detta.
  4. Hej alla goa! Freddy heter jag och livestreamar en del på twitch, och jag har för ett tag sen inskaffat mig en Rode NT1. Älskar mikrofonen, men sitter på ett väldigt simpelt audio interface i form av Focusrite Scarlett Solo (1st gen) Jag är nu på jakt efter ett mixerboard så jag kan fixa lite bättre ljudkvalité från mikrofonen, få lite mer studioaktig röst lixom. Har kollat lite på alesis multimix4, och det verkar som en vettig mixerboard, och samtidigt inte dyr. Runt tusingen är väl vart jag har tänkt mig prismässigt. Kollade även på denna; https://youtu.be/KSqOQtwgG90?t=606 är det värt att lägga typ dubbla priset, vad är egentligen skillnaden? Skulle va ballt om man kunde få dom ljudeffekterna fast på ett billigare pris. Vad säger ni? Har ni några tips? Mvh.
  5. Tyvärr är sm7b alldeles för dyr för min budget. ?
  6. Tack för svar. Jag har bestämt mig för att kolla på Rode NT1 med Focusrite Scarlett Solo, samt slå upp lite acoustic foam. 😄 Grym mick enligt vad jag har sätt på olika reviews.
  7. Hej! Jag streamar på twitch och skulle behöva lite feedback på min mikrofon och hur ljudet i mitt "streaming rum" låter. Vad tror ni jag kan göra för att bättra ljudet som kommer från min mikrofon? Jag sitter på en AudioTechnica AT2020 USB. Jag kommer kommande vecka både köpa "Acoustic Foam" och köra upp på väggarna, och även fixa nåt schysst ljus här inne. Vad tror ni? Ni kolla kolla här:
×
×
  • Skapa ny...